Kanal D a dat liber la distracție! “Roata Norocului” a plasat stația TV pe primul loc în topul televiziunilor din România

,
ana maria barnoschi si bursucu

Kanal D a dat liber la distracție! “Roata Norocului”

Kanal D a fost lider de audiență duminică, în Prime Time, cu emisiunea “Roata Norocului”, stația TV ocupând primul loc în topul televiziunilor din România, pe două categorii de public monitorizate.

Conform datelor furniate de Kantar Media, Kanal D a fost lider de piață, atât în ceea ce privește publicul din întreaga țară, cât și în rândul populației de la orașe.

Duminică, 24 iulie, în intervalul orar 20:00 – 22:30, Kanal D s-a clasat pe primul loc în audiențe, cu 5,6 puncte de rating și 16,5% cota de piață, pe targetul Național, și 4,3 puncte de rating și 13,0% cota de piață, pe targetul All Urban.

Ediția de aseară a fost urmărită, în fiecare minut al difuzării, de o medie de aproape un milion (996.000) de telespectatori din întreaga țară.

Citeste si: Adrian Minune și Adiță Voicu au câștigat marele premiu la “Roata Norocului”

Minutul de aur, atins la 22:00, a adunat în fața micilor ecrane, la Kanal D, peste 1.2 milioane (1.266.000) de fani ai emisiunii “Roata Norocului”. 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Poveşti picante din Brăila de altădată. De unde vine refrenul: „La tanti Elvira uşor se câştiga lira“ VIDEO

Cum arăta Bursucu Adrian Cristea pe vremea când era coregraf la “Dansez pentru tine”. Imagini de colecție cu prezentatorul de la “Dimineața cu noi”

Doi francezi au descoperit cadavrul unui alpinist care ar fi murit cu decenii în urmă pe gheţarul Stockji din Elveţia

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Ajunsa aseara la finalul primului sezon, emisiunea “Jocul cuvintelor cu Dan Negru” s-a dovedit un adevarat fenomen prin performanta remarcabila  

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies