Eliminare ȘOC de la "Puterea dragostei"! Cine pleacă acasă după Gala din această seară

,

Gala de duminică seara a adus o eliminare neașteptată. Alex, Andreea, Livian și Roxana au luat loc lângă Andreea Mantea pentru anunțul săptămânii.


In articol:

Livian și Roxana au fost favoriții săptămânii, așa că au așteptat cu sufletul la gură să vadă cine a câștigat premiul de favoritul săptămânii.

În cele din urmă, Roxana a fost declarată favoritul săptămânii și a câștigat premiul de 1.500 de euro. Astfel, cel care a părăsit casa "Puterea dragostei" a fost Alex, care abia sosise și care se apropiase de Ella.

El a cântat "My way" la plecare, fiind, de altfel, artist, la fel ca și Jador.

Livian l-a atacat dur pe Alex!

Livian a făcut un vlog în care l-a atacat pe unul dintre concurenții noi de la "Puterea dragostei" și a vorbit despre relația lui cu Bianca.

Acuzat de noul-intrat în casa "Puterea dragostei", Alex, că ar fi fals și că relația lui cu Bianca ar fi falsă, Livian a ieșit la atac. Într-un vlog intitulat "M-am săturat de teatru! Sunt cel mai fals din emisiune!", Livian a mărturisit că Alex i s-a părut de la început dubios și a explicat că relația lui cu Bianca nu ar putea fi una doar de show, având în vedere că sunt, deja, de 5 luni împreună.

"Ce vreau să discut și să lămuresc cu voi... Eu sunt de 5 luni aici, n-am cum să mă apropii de fiecare concurent care intră, să-i dau anumite sfaturi.

Părerea mea legată de Alex a fost una mai reținută, mă uitam la el și ceva îmi inspira neîncredere, ceva era dubios la el, fapt pentru care am păstrat o anumită distanță.

(...) Într-un final am înțeles că nu trebuie să te apropii subit de oameni. (...) Ți-ai pus încrederea în cineva pe care nu-l cunoști, nu-i știi trecutul, l-ai cunoscut acum câteva zile.

(...) Oricine care intră în casă, ca să aibă un boom, se leagă de cei mai puternici, ca să zic așa, în emisiune. În momentul de față, fără modestie, pot spune că suntem eu, Bianca, Marius, Roxana, Pirui, Ella, Jador dacă o să intre. Prima greșeală a fost că a folosit numele meu și al Biancăi, ca să atragă atenția. Omul ăsta face tot ce face pentru show, pentru a sări din anonimat.

(...) Iată ce se întâmplă în casă, fiindcă a fost în anturajul respectiv (...) Nu-l duce capul deloc, l-a înțepat pe Raju în câteva proiecte, Raju a ieșit cu buza umflată. Pe lângă faptul că nu poți să faci fals un cuplu care este 5 luni în casă. În 5 luni ajungi să ai anumite conexiuni", a spus Livian într-un vlog.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Livian, prima reacție după ce tatăl lui a făcut amor cu o tânără și a apărut dovada pe internet!

Criza nu o lovește! Elveția a înregistrat cea mai mare creştere economică din ultimii 40 de ani

Imposibil de ghicit și foarte amuzant! Cum o strigă Mircea Badea pe Carmen Brumă când nimeni nu-i aude! „Se întâmplă când îi sare discul”

Nelson Mondialu, prins că și-a înșelat soția! Livian și mama lui vor face infarct când vor vedea imaginea interzisă minorilor! FOTO ULUITOR

Livian s-a săturat de teatru și a spus tot adevărul: "Sunt cel mai fals din emisiune"! Dezvăluiri bombă despre relația lui cu Bianca!


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies