Livian, prima reacție după ce tatăl lui a făcut amor cu o tânără și a apărut dovada pe internet!

Livian a postat astăzi pe contul său de Facebook, după ce a apărut poza compromițătoare cu tatăl lui și o tânără.


In articol:

Livian și-a promovat ultimul său vlog, "M-am săturat de teatru! Sunt cel mai fals din emisiune", în care îl atacă dur pe Alex, noul concurent de la "Puterea dragostei".

"Ce vreau să discut și să lămuresc cu voi... Eu sunt de 5 luni aici, n-am cum să mă apropii de fiecare concurent care intră, să-i dau anumite sfaturi.

Părerea mea legată de Alex a fost una mai reținută, mă uitam la el și ceva îmi inspira neîncredere, ceva era dubios la el, fapt pentru care am păstrat o anumită distanță.

(...) Într-un final am înțeles că nu trebuie să te apropii subit de oameni. (...) Ți-ai pus încrederea în cineva pe care nu-l cunoști, nu-i știi trecutul, l-ai cunoscut acum câteva zile.

(...) Oricine care intră în casă, ca să aibă un boom, se leagă de cei mai puternici, ca să zic așa, în emisiune. În momentul de față, fără modestie, pot spune că suntem eu, Bianca, Marius, Roxana, Pirui, Ella, Jador dacă o să intre. Prima greșeală a fost că a folosit numele meu și al Biancăi, ca să atragă atenția. Omul ăsta face tot ce face pentru show, pentru a sări din anonimat.

(...) Iată ce se întâmplă în casă, fiindcă a fost în anturajul respectiv (...) Nu-l duce capul deloc, l-a înțepat pe Raju în câteva proiecte, Raju a ieșit cu buza umflată. Pe lângă faptul că nu poți să faci fals un cuplu care este 5 luni în casă. În 5 luni ajungi să ai anumite conexiuni", a spus Livian într-un vlog.

Nelson Mondialu, prins că și-a înșelat soția!

Nelson Mondialu a fost fotografiat în ipostaze intime cu o tânără! Imaginile au făcut val în showbiz, așa că tatăl lui Livian a fost nevoit să explice despre ce a fost vorba.

Totul s-a întâmplat după ce tânăra a apărut la TV și a devenit cunoscută.

Nelson Mondialu a recunoscut "petrecerea" pe care a avut-o cu aceasta și cu o altă tânără.

"În urmă cu ceva timp, am dat anunţ pe unul dintre conturile mele de socializare că organizez o petrecere. Mi-am lăsat numărul de telefon şi am rugat fetele interesate să mă sune. Am primit un telefon şi s-au prezentat la Cluj-Napoca cinci fete din Bistriţa. (...) Am făcut o selecţie şi am păstrat doar două dintre ele... pentru că erau cele mai dotate.

M-am distrat cu ele ca-n filme. *** este… Doamne, Doamne. Este calificată… Îi place şi alcoolul, e moartă după distracţie. Au stat de vineri până luni, trei nopţi, la mine. *** se îndrăgostise de mine, nu mai voia să plece. Le-am dus la un mall şi le-am cumpărat de încălţat. Ele doreau pantofi cu toc, dar le-am zis că-şi pot rupe genunchii. Aşa că le-am luat câte o pereche de şlapi", a declarat Nelson Mondialu pentru Cancan.

"S-a încercat șantajarea mea"

Nelson Mondialu a dezvăluit că episodul i-a creat probleme și că anumite persoane au încercat să îl șantajeze. În cele din urmă, totul s-a rezolvat.

"Primeam tot felul de mesaje de la persoane necunoscute. Că i-am făcut probleme, că fata ar fi minoră, că o să ajung la puşcărie. La un moment dat, mi s-au cerut chiar şi 20.000 de euro, dar nici eu nu sunt fraier! S-a încercat şantajarea mea. Mi s-a spus că au aflat părinţii ei şi că o să am probleme. Un şmecher din Bistriţa, care era şeful ei, a aflat de toată povestea şi au încercat să mă facă. Dar de la Nelson nu a putut să scoată nimic. Lucrurile s-au rezolvat în cele din urmă pentru că, vorba aia, cunosc şi eu oameni în Bistriţa, nu sunt un oarecare", a mai declarat Nelson Mondialu pentru sursa citată. 

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate