Eliminare neașteptată la Survivor România 2021! Cine a părăsit competiția? Votul publicului a făcut diferența și de această dată!

,
Faimoșii și Războinicii în timpul consiliului de eliminare
Faimoșii și Războinicii în timpul consiliului de eliminare[Sursa foto: Captură KANAL D]

O nouă eliminare i-a ținut cu sufletul la gură pe concurenții de la Survivor România 2021. Iată cine a părăsit competiția în această seară.


In articol:

Emoțiile au fost mari atât pentru Faimoși, cât și pentru Războinici, având în vedere că ambele echipe au fost nevoite să facă nominalizări în această săptămână. Pentru ce concurent de la Survivor România 2021 competiția s-a oprit în această seară?

Publicul a decis! Iată cine a părăsit competiția Survivor România 2021

La fel cum se întâmplă în fiecare săptămână, publicul este cel care are ultimul cuvânt atunci când vine vorba despre eliminări. De această dată, cei de acasă au avut posibilitatea de a-i susține atât pe Faimoși, cât și pe Războinici și asta pentru că ambele echipe au pierdut câte un joc de imunitate.

În pericol de eliminare s-au aflat, în această seară, Andreea Antonescu din echipa Faimoșilor și Albert din echipa Războincilor. Ulterior, Daniel Pavel a anunțat cine sunt concurenții favoriți din cele două echipe. Astfel, Elena Marin a fost cea mai votată concurentă din echipa Faimoșilor, în timp ce Albert a fost cel mai votat concurent din echipa Războinicilor. La rândul lor, cei doi au făcut câte o nominalizare. Elena Marin l-a nominalizat pe Zanni, în timp ce Albert s-a salvat și l-a nominalizat pe Musty. Pentru că Marius s-a aflat pe a doua poziție în topul preferințelor publicului, acesta a făcut o nouă nominalizare, decizia acestuia fiind de a o vota pe Maria.

 Astfel, patru concurenți au fost pe punctul de a părăsi emisiunea, Maria și Musty din echipa Războinicilor, Zanni și Andreea Antonescu din echipa Faimoșilor, iar votul publicului a făcut diferența și de această dată.

Citeste si: Zanni i-a declarat război Elenei Marin la Survivor România 2021. Incredibil ce i-a spus după ce l-a nominalizat spre eliminare: „Dacă rămân aici...”

Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România 2021, a anunțat numele concurentului care a primit cele mai puține voturi din partea celor de acasă.

Musty din echipa Războinicilor s-a clasat pe ultima poziție în topul preferințelor publicului, lucru care i-a adus eliminarea. 

„Concurentul care a acumulat cele mai puține voturi din partea publicului, concurentul pentru care competiția Survivor România se încheie în această seară este Musty.”, a spus Daniel Pavel.

După ce a aflat că va părăsi competiția Survivor România 2021, Musty a ținut un scurt discurs și a vorbit despre experiența din Republica Dominicană.

„Azi dimineață, cu colegii mei, am terminat un proiect pe care îl aveam de la început, o plută. Aveam nevoie de mai multă hrană, de mai multă energie și am simțit, oricum, chestia asta. Chiar vă zic sincer, zilele astea chiar aveam în cap că se va întâmpla chestia asta. Am un pic de emoție, dar nici chiar așa multă. Îmi este dor de proiectele mele, îmi este dor de copiii mei, de familia mea.

Mi-a plăcut foarte mult aventura asta pe care am petrecut-o aici, cu minusuri, cu plusuri, cu multe alte chestii. Mă duc cu capul foarte sus, consider că sunt plin de multe chestii pe care le-am făcut în jocul ăsta, în jocuri către colegii mei, pentru colegii mei și pentru mine. Mă duc cu capul foarte sus, chiar foarte sus, sunt mândru de foarte multe chestii pe care le-am petrecut aici. Ce pot să mai zic? E Survivor.”, a spus Musty.

Citeste si: Concurentul de la Survivor România 2021 a izbucnit în lacrimi când și-a văzut mama: „Nu i-am zis niciodată că o iubesc. Nu am avut tupeul!”

 

Citește-ne pe
Citește și:

Starlin, dezvăluire emoționantă la Survivor România 2021: „Credeau că nu ajung nici la 21 de ani...” Puțini au știut asta despre Războinic

ULTIMA ORĂ Poliţistul care l-a ucis pe George Floyd a fost găsit vinovat pentru toate acuzaţiile

BOMBĂ! Când va fi ZANNI eliminat de la Survivor România! Greșeala FATALĂ pe care a comis-o

Andreea Antonescu a vărsat lacrimi amare la Survivor România 2021: „Este punctul meu sensibil! Mă omoară cel mai tare...”

Momente de tandrețe la Survivor România 2021! Apropiere suspectă între doi Războinici. Cum au fost surprinși?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies