Eliminare NEASTEPTATA in Gala "Puterea dragostei"! Publicul a DECIS! Cine a fost desemnat liderul casei si cine a fost ELIMINAT!

Momente triste pentru unul dintre concurentii din casa "Puterea dragostei", care a fost eliminat, la doar o saptamana de la intrarea sa in emisiune.

Dupa indelungate momente de suspans, Andreea Mantea i-a chemat in mijlocul platoului pe Roxana si Livian, ca favoriti ai saptamanii, dar si pe Andreea si Catalin, cei care au fost votati de catre colegii lor spre eliminare in aceasta Gala.

Catalin a fost cel eliminat de la "Puterea dragostei". Pe de alta parte, Roxana este cea care a câștigat cei 1500 de euro și a reusit din nou sa isi protejeze casa si totodata sa primeasca titlul de lider suprem.

Citeste si: Mary, fost concurenta de la "Puterea dragostei", a dat cartile pe fata: este sau nu insarcinata? Iata ce anume le-a dezvaluit sustinatorilor ei din mediul virtual!

Citeste si: Surpriza de proportii la "Puterea dragostei"! Andreea Mantea a facut anuntul: Ei sunt FAVORITII SAPTAMANII! Iata ce reactii s-au starnit in randul concurentilor

Citeste si: Fotografia care spune totul! Iata cum se privesc Ella si Marius si ce anume exista de fapt intre cei doi!

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate