Eliminare cu lacrimi în „Casa iubirii”! Grațiela părăsește emisiunea, Odeh și Alexandra rămân. Plecarea ei i-a frânt inima lui Odeh: „Oricum ne vedem diseară”

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 17 sep 2022, 04:40

Eliminare cu lacrimi în „Casa iubirii”! Grațiela părăsește emisiunea, Odeh și Alexandra rămân. Plecarea ei i-a frânt inima lui Odeh: „Oricum ne vedem diseară”

Sursa: Captură KANAL D

Gala eliminatorie din ediția de azi a emisiunii „Casa iubirii” s-a terminat cu tensiuni și lacrimi. De data aceasta, trei concurenți au fost în pericol, iar cel care a fost eliminat a adus uimire pe chipul tuturor.

Astăzi, în gala eliminatorie a emisiunii „Casa iubirii”, trei concurenți îndrăgiți au fost în pericol: Alexandra, Grațiela și Odeh, care formează și un cuplu puternic. Din nefericire, cel mai ghinionist concurent a trebuit să părăsească emisiunea.

Grațiela a fost eliminată din „Casa iubirii”. Ultima dezvăluire a concurentei spera să aducă eliminarea alături de Odeh

Urcați pe podiumul eliminării, Andreea Mantea, prezentatoare emisiunii „Casa iubirii”, i-a întrebat pe Grațiela și pe Odeh dacă regretă ce au făcut, știind că au încălcat regulamentul emisiunii, vorbind în privat.

„Nu. Pentru că am simțit să facem chestia asta, iar mie voturile acestea mi s-au părut... nu știu dacă să le numesc răutate. Dacă staff-ul a decis, săptămâna trecută, să ne ierte cu o pedeapsă, că ne-am luat o pedeapsă, de asta putem fi votați, ei au votat cu același motiv pentru care ne-au iertat. De ce au mai spus să ne ierte, că ne mai dau o șansă, dacă ne dau o șansă pentru o săptămână, sau la ce se referă?! Ei știau deja că suntem vulnerabili”, a răspuns Odeh.

Remarcând faptul că se află din nou la risc de eliminare, Andreea Mantea a întrebat-o pe Alexandra dacă are emoții.

„Cred că o să mă obișnuiesc, în cazul în care nu plec azi. Nu chiar, nu. Nu s-a terminat viața mea”, a spus, scurt, Alexandra care, pe măsura emoțiilor ei, a fost prima care a scăpat de eliminare.

Citeste si: Sorin din Casa iubirii este îndrăgostit lulea de una dintre cele mai frumoase concurente! Iată cine este tânăra care i-a furat deja inima! Cei doi tineri vor avea parte de o întâlnire inedită în afara casei!

„Cine va părăsi Casa iubirii dintre cei doi? Cel care are cele mai puține voturi. Grațiela!”, a anunțat Andreea Mantea. Vestea că Grațiela va fi cea care părăsește emisiunea, singură, a șocat pe toată lumea.

După eliminare, Andreea Mantea i-a avertizat pe cei doi să nu se joace cu focul, fiindcă toate acțiunile neregulamentare aduc și consecințe. 

„Am putea să spunem și noi ceva ca să plecăm împreună? Ne-am văzut în afara emisiunii săptămâna aceasta, și am stat împreună.

Avem dovezi, avem poze, avem videoclipuri, avem mesaje. Noi oricum o să rămânem împreună și în afara casei, și dacă plecăm, vrem să plecăm împreună.

A fost totul foarte frumos, ne-am deschis unul față de altul”, a mărturisit Grațiela, pe ultima sută de metri, crezând că va reuși s-o convingă pe frumoasa prezentatoare să o elimine alături de Odeh. În ciuda explicațiilor Grațielei, Andreea Mantea a vrut să-i învețe o lecție, dezinteresată de orice i-ar putea spune cei doi.

„Și cu toate astea, este precoce, tot ceea ce credeți în acest moment. Focul ăsta pe care îl aveți în voi nu aveți cum să-l controlați, nu ați stat suficient timp împreună”, le-a explicat Andreea Mantea.

„După ce am stat zilele acestea împreună, el chiar s-a schimbat foarte mult față de mine”, a mai afirmat, în continuare, Grațiela.

Citeste si: Grațiela, lacrimi amare pentru Odeh. S-a îndrăgostit tânăra de noul concurent? Urmărește o nou ediție ”Casa Iubirii”, luni, 20 iunie, de la ora 10:00 și de la 15:00, la Kanal D

„Pentru că sunteți la început și pentru că este foarte frumos. Nu știi să lași de la tine. Tu vei pleca din Casa iubirii, fără el, acum, în acest moment. La revedere, ia-ți la revedere de la colegii tăi acum!”, i-a spus Andreea Mantea Grațielei, pe un ton ferm.

Exclusiv! Alin, fostul concurent de la Casa Iubirii, dezvăluiri în premiera despre Xenia:

Grațiela și-a luat la revedere de la toate fetele și toți băieții, unii dintre ei fiind întristați până la lacrimi de plecarea uneia dintre cele mai îndrăgite concurente. Odeh, în fruntea tuturor, a fost distrus de eliminarea Grațielei, considerând că li se face o nedreptate. Concurentul nu s-a putut abține și a bufnit în plâns de mai multe ori.

 


Cookies