Elif se considera tradata si vrea razbunare! Ce plan pune la cale, vedeti in aceasta seara, in "Ziua in care mi s-a scris destinul", de la ora 20:00, la Kanal D

Orbita de gelozie, Elif este pe cale sa ia cea mai dificila hotarare. Aceasta isi doreste mai mult ca niciodata sa isi recupereze fiul si sa se razbune pe familia Yorukhan, care i-a transformat viata intr-un infern.

Maksut incearca din rasputeri sa ii castige increderea lui Elif si ii expune planul lui de razbunare impotriva lui Kahraman, propunandu-i sa i se alature, daca isi doreste sa isi recapete fiul. La fel de viclean ca intotdeauna, Maksut profita de vulnerabilitatea lui Elif, careia ii impune cea mai crunta conditie, in schimbul ajutorului oferit. Tanara este socata de spusele acestuia si refuza categoric sa devina sotia celui care i-a transformat viata intr-un cosmar si incearca sa gaseasca singura o cale de a-si recastiga copilul.

Pe de alta parte, Kahraman trece prin momente cumplite deoarece este pe cale sa piarda compania, care fusese adusa in pragul falimentului de incompetenta fratelui sau. Acesta decide sa revina in forta in mijlocul afacerilor si sa actioneze pentru a salva mostenirea familiei sale.

Kahraman se sfatuieste cu fratele lui si ajung la concluzia  ca unica solutie este asocierea cu un nou partener. Insa persoana pe care o gaseste Yakup se dovedeste a fi chiar Maksut, care nu rateaza ocazia de a deveni actionar majoritar al companiei Yorukhan, pentru a-si duce la capat planul de a-si ruina cel mai mare dusman.

Devastata de schimbarile produse in viata lui Kahraman, Elif nu rezista sa isi priveasca din umbra fiul, care o considera pe Defne ca fiind mama sa, si isi doreste mai mult ca oricand sa se razbune si sa isi revendice drepturile asupra copilului ei.

Intre timp, ciocnirile dintre Defne si Sukran continua. Defne descopera ca ea si Yakup au zadarnicit afacerea initiata de Kahraman, insa si Sukran afla ca Defne s-a aliat cu Maksut in trecut, impotriva lui Elif si disputa lor se inflameaza tot mai mult.

Defne pune la cale aparitia unui articol in presa despre fericirea casniciei sale, fara a cere aprobarea lui Kahraman. Stirea face inconjurul publicatiilor si este vazuta si de Elif, care realizeaza cu durere ca barbatul pentru care se sacrificase a uitat-o cu desavarsire si si-a refacut viata alaturi de Defne. Ranita in orgoliu, tanara decide sa ii plateasca cu aceeasi moneda celui care ii schimbase cursul destinului si este pe cale sa accepte propunerea lui Maksut.In vreme ce Elif este la un pas sa se marite cu Maksut, Kahraman se afla pe punctul de a semna actele care il investeau pe noul actionar al companiei. Toate acestea le puteti vedea azi, in "Ziua in care mi s-a scris destinul", de la 20.00, la Kanal D.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate