Elena Udrea, mesaj tranșant pentru ministrul Justiției: „Despre abuzul care mi se întâmplă mie ce părere aveți, domnule ministru?”

,
Elena Udrea

Elena Udrea, mesaj tranșant pentru Ministrul Justiției: „Despre abuzul care mi se întâmplă mie ce părere aveți, domnule ministru?”

[Sursa foto: Facebook Elena Udrea]

Cu puțin timp în urmă, Elena Udrea a transmis un mesaj tranșant pe Facebook, dedicat ministrului Justiției. Iată ce a putut să-i spună fosta politiciană!


In articol:

Elena Udrea a transmis un mesaj cu puțin timp în urmă, pe Facebook, dedicat ministrului Justiției. Fosta politiciană i-a pus „în cârcă” toate nedreptățile la care este supusă acum, inclusiv faptul că, de două luni, nu și-a mai văzut fetița, din cauza faptului că este arestată.

Elena Udrea, mesaj dur pentru ministrul Justiției din România

Elena Udrea

Elena Udrea, mesaj dur pentru ministrul Justiției din România

[Sursa foto: Facebook Elena Udrea]

„Înțeleg, domnule Ministru al Justiției, că sunteți preocupat de faptul că unii cetățeni români, abuzați de justiția pe care o păstoriți din 2007 (cu mici întreruperi), își caută dreptatea în Europa, deci în țări cu standarde mult mai înalte de justiție decât România.

Citeste si: Adrian Alexandrov, mesaj emoționant pentru Elena Udrea de Sfinții Constantin și Elena: ”Te aşteptăm acasă, mami!”

Dar despre abuzul care mi se întâmplă mie ce părere aveți, domnule ministru? Cum vi se pare faptul că stau arestată de 50 de zile într-o țară europeană pentru că am fost condamnată ilegal, întâi de un complet de 3 judecători care nu era specializat și din care făcea parte Florentina Dragomir, care exercita fără drept funcția pentru că nu îndeplinea jurământul de credință, apoi de un complet de 5 judecători, constituit cu încălcarea gravă a legii, iar contestația în anulare în care am cerut rejudecarea dosarului, tocmai ca urmare a acestei compuneri a completului, mi-a fost respinsă doar mie dintre toate cazurile similare, încălcându-se atât decizia 685/2018 a CCR cât și decizia CJUE din 21.12.2021?

Dar despre faptul că fetița mea de 3 ani nu m-a văzut de aproape 2 luni din cauza acestor abuzuri ale justiției dumneavoastră, ce părere aveți? Aveți vreo părere? Care este poziția dvs. ca Ministru al Justiției față de acest caz? Dar față de haosul general de la ICCJ, unde unii judecători dau decizii când pro, când contra curții constituționale, chiar și contra CJUE, iar alții ar vrea, dar nu au curajul să respecte deciziile CCR, pentru că se pare că sunt amenințați, unde nu s-a stabilit încă o poziție coerentă și unitară față de falsul conflict între CCR și CJUE (în realitate nu există niciun conflict, dar nici asta nu aveți curajul să tranșați)?

Ca membru al CSM, ați ridicat acest subiect în ședințele consiliului? Dar despre condamnările neprevăzute de legea penală, ori prescrise, despre faptul că s-a ajuns din cauza lașității unor magistrați și a slabei calități a clasei politice, de 3 ani justiția dvs. încă nu l-a condamnat pe monstrul din Caracal, celebrul Dincă, asta nu vă preocupă?

Citeste si: Elena Udrea și-a contestat extrădarea: „Sunt arestată ilegal, cu încălcarea Constituţiei României şi a Deciziei CJUE”

Cetățenii României aparțin Europei, și așa cum au dreptul să aleagă o școală mai bună, un loc de muncă mai bun, la fel au dreptul să își caute dreptatea dacă, în țara lor, domnește haosul în Justiție, și sunt abuzați de cei care ar trebui să dea pedepse mai mari pentru o eventuală mită de 25 de mii euro, decât pentru omor, răpiri, violuri și tâlhării. Și să aplice legea în mod corect, iar politicienii ca dvs. și marea majoritate, nici măcar opinii nu reușiți să aveți sau nu îndrăzniți!

Nu e nevoie să vă străduiți să mă aduceți în țară, dacă dvs., ca Ministru al Justiției, îmi garantați că, în România, mi se aplică și mie aceeași lege precum s-a aplicat tuturor celor în situația mea, vin singură, domnule Predoiu! Dacă nu puteți garanta unuia sau mai multor cetățeni ai țării din guvernul căruia faceți parte aplicarea legii, la ce bun să rămâneți în funcție?

Domnule Predoiu, încă mai aveți șansa să vă ridicați și ca ministru la nivelul profesionistului în drept care sunteți! Nu o ratați! Ca cineva care a pus câteva cărămizi importante la temelia carierei dumneavoastră, îmi permit această sugestie”, a fost mesajul integral pe care Elena Udrea l-a transmis pe pagina ei de Facebook.

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Elena Udrea și-a contestat extrădarea: „Sunt arestată ilegal, cu încălcarea Constituţiei României şi a Deciziei CJUE”

Vladimir Putin le-a luat urma. Rușii care vor să fugă în Georgia primesc citații la graniță, fiind convocaţi în cadrul mobilizării

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Elena Udrea mai rămâne în Bulgaria câteva zile. Instanța a amânat decizia cu privire la extrădare

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies