Toate dosarele pe care Elena Udrea le are în România au fost blocate chiar de către ea

,
elena-udrea

Toate dosarele pe care Elena Udrea le are în România au fost blocate chiar de către ea

[Sursa foto: Facebook]

Elena Udrea, fostul ministru al Dezvoltării Regionale și Turismului, încă se află în arestul din Bulgaria. Aceasta refuză ca audierea ei să aibă loc prin video-conferință, iar astăzi era ultimul termen în dosarul Hidroelectrica, unde ar fi trebuie să ia cuvântul


In articol:

Conform Romaniatv.net, Elena Udrea și-a blocat dosarele pe care le avea în țara noastră. Totodată, marți, 24 mai, Curtea de Apel a anunțat că răspunsurile oficiale din Bulgaria au sosit.

Acestea vizează locul exact de deținere al Elenei Udrea.

Datorită unei facilități specifice din raionul Beloevgard, ordinul European de anchetă poate continua, scopul acestuia fiind audierea Elenei Udrea prin video-conferință. Aceasta este judecată în dosarul Hidroelectrica.

Citeste si: Elena Udrea mai rămâne în Bulgaria câteva zile. Instanța a amânat decizia cu privire la extrădare

La termenul care era astăzi, instanța a constatat faptul că relațiile nu au fost furnizate de interpol. Cu toate acestea, autoritățile din Bulgaria au răspuns, în sala OEA, prin intermediul Parchetului bulgar. Mai mult decât atât, datele precise ale instanței care analizează mandatul de extrădare al Elenei Udrea a furnizat datele exacte, împreună cu locul de deținere.

Elena Udrea ar putea fi audiată de judecătorii de la Curtea de Apel București 

Așadar, judecătorii de la Curtea de Apel București ar putea fi cei care o vor audia pe Elena Udrea în dosarul în care este cercetată. Procesul este blocat de aproximativ două luni, iar dezbaterile au fost anunțate că vor reîncepe pe data de 6 iunie, atunci când ar putea avea loc, de asemenea, și audierea fostului ministru al Dezvoltării Regionale și Turismului.

elena-udrea

Toate dosarele pe care Elena Udrea le are în România au fost blocate chiar de către ea

[Sursa foto: Facebook]

Avocatul Veronel Rădulescu, cel care o apără în instanță pe Elena Udrea, a declarat faptul că termenele de instanță nu sunt suficient de lungi, iar posibilitatea ca acestea să nu fie îndeplinite până în luna iunie este destul de mare.

Mai exact, este vorba despre procedurile tehnice care sunt necesare pentru o stabilire exactă și corectă a conexiunii dintre instanța din Capitală și cea din Bulgaria.

Acuzațiile care i se aduc Elenei Udrea în dosarul Hidroelectrica sunt de spălare de bani, de trafic de influență, de depunere de mărturie mincinoasă, conform Romaniatv.net.

Citeste si: Elena Udrea și-a contestat extrădarea: „Sunt arestată ilegal, cu încălcarea Constituţiei României şi a Deciziei CJUE”

Elena Udrea susține că este nevinovată

Cu toate acestea, Elena Udrea susține că este nevinovată și, printr-un mesaj postat pe contul său de Facebook, a spus partea ei de adevăr.

Sunt 46 de zile de când sunt arestată ilegal, ca urmare a unei halucinante decizii a ICCJ, prin care mi s-a respins contestația în anulare doar MIE, dintre toate dosarele similare( Sova, Pop, Nita, Valcov, Bica, etc) și mi s-a refuzat doar mie dreptul de a fi rejudecată legal în dosarul Gala Bute.

Din motive inexplicabile juridic, 4 din 5 judecători au decis în cazul meu să încalce decizia CCR care stă la baza tuturor acestor contestații și să se contrazică cu ceea ce ei înșiși au spus în celelalte cazuri care toate sunt acum în rejudecare, iar cei implicați sunt toți, evident, în libertate”, a fost o parte din mesajul Elenei Udrea.

 

Citește-ne pe

Citește și:

O tânără şi-a dorit o noapte de vis în compania unui „Don Juan”. Idila s-a transformat în coşmar

Elena Udrea, extrădată în România. Decizie de ultimă oră luată de instanța din Sofia. Ce poate face Elena Udrea în această situație

Autoritățile din Roma pun frână scuterelor electrice: După mai multe accidente mortale se impun noi reguli

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Adrian Chesnoiu și-a dat demisia din Ministerul Agriculturii și părăsește și PSD

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies