Elena Udrea a fost transferată de urgență la spital, după ce i s-a făcut rău în curtea închisorii. În ce stare se află

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 03 aug 2023, 01:50

Elena Udrea a fost transferată de urgență la spital

Elena Udrea a ajuns de urgență la spital, după ce i s-a făcut rău în curtea închisorii, potrivit surselor din Administrația Penitenciarelor.

Elena Udrea a fost condamnată la 6 ani de închisoare cu executare, în dosarul ”Gala Bute”.  Chiar dacă a încercat să scape de condamnare și să nu fie închisă, eforturile fostului politician și ale echipei sale au fost în zadar, fiind nevoită acum să-și ispășească pedeapsa în Penitenciarul de Femei Târgșor. 

Elena Udrea, transferată de urgență la spital

Elena Udrea a fost transferată de urgență la spital, mai precis, la UPU Ploiești, după ce i s-a făcut rău în curtea închisorii, potrivit playtech.ro.

Surse din Administrația Penitenciarelor au precizat că blondina a primit primul ajutor în închisoare, ulterior fiind transferată de urgență la UPU Ploiești. 

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citeste si: Elena Udrea a lipsit de la un eveniment important. Cumnatul ei s-a căsătorit în Sulina. Cum a fost surprins soțul blondinei, în timp ce ea se află după gratii

Avocata Elenei Udrea, Silvia Uscov, a fost contactată și întrebată în ce stare se află blondina, însă aceasta nu a oferit prea multe detalii, precizând că nici ea nu are informații legate de acest subiect.

Reprezentanta fostului politician a mai precizat că familia sa a fost în vizită ieri și era bine și, tot ieri, a vorbit cu Elena Udrea la telefon, iar aceasta se simțea bine.

„Fiecare are problemele sale medicale, dar nu cunoaștem de ce a ajuns azi la UPU…am luat deja legătură cu familia ei, fiindcă în primul rând un membru al familiei o poate vizita în aceste condiții”,  a precizat avocata Silvia Uscov, pentru playtech.ro.

Citeste si: Elena Udrea, obligată să plătească opt milioane de lei pentru promovarea României la gala de box. Mesajul tranșant transmis de fosta politiciană: „Stau abuziv în pușcărie de șase luni”

Elena Udrea rămâne în închisoare

“Respinge, ca nefondate, recursurile în casație formulate de condamnații Udrea Elena Gabriela și Obreja Rudel împotriva deciziei penale nr. 93 din data de 5 iunie 2018, pronunțată de Înalta Curte de Casație și Justiție, Completul de 5 Judecători, în dosarul nr. 2303/1/2017. În baza art. 275 alin. (2) din Codul de procedură penală, obligă recurenții condamnați la plata sumei de câte 500 de lei, cu titlu de cheltuieli judiciare către stat.

În baza art. 275 alin. (6) din Codul de procedură penală, onorariile cuvenite apărătorilor desemnați din oficiu pentru recurenții condamnați, până la prezentarea apărătorilor aleși, în sumă de câte 170 de lei, rămân în sarcina statului. Definitivă. Pronunțată în ședința publică, astăzi, 31 octombrie 2022”, apreciază magistrații de la Înalta Curte de Casație și Justiție. 

 

Taguri:

Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!