Elena Udrea a lipsit de la un eveniment important. Cumnatul ei s-a căsătorit în Sulina. Cum a fost surprins soțul blondinei, în timp ce ea se află după gratii

Author: Madalina Maftei

Elena Udrea a lipsit de la un eveniment important

Sursa: Facebook

Cumnatul Elenei Udrea s-a căsătorit recent, iar soțul fostei politiciene a făcut prime declarații despre evenimentul la care a luat parte, în timp ce partenera sa se află în spatele gratiilor.

În familia Elenei Udrea a avut loc un eveniment extrem de important. Cumnatul fostului ministru al Turismului a făcut nunta pe 10 septembrie, în Sulina. Adrian Alexandrov a vorbit despre fericitul eveniment.

Fratele lui Adrian Alexandrov s-a căsătorit. Soțul Elenei Udrea nu a fost singur la eveniment

Fratele omului de afaceri Alexandru Alexandrov, Marinel, s-a căsătorit în Sulina. De la fericitul eveniment nu avea cum să lipsească fratele său, însă, din nefericire, acesta nu a putut fi însoțit de Elena Udrea, soția lui aflându-se după gratii.

La nunta au fost prezente în jur de 100 de persoane, printre care și micuța Eva, fiica lui Adrian și a Elenei. De asemenea, la petrecere a fost prezentă și mama celor doi frați, din Italia.

„Pe 10 septembrie a fost nunta. Și eu, și cea mică (n.r. au fost prezenți la eveniment). Normal! Este fratele meu, trebuia să mergem.

Am fost oricum într-o plimbare acasă, că nu am reușit să ajung vara asta, în Deltă, în Sulina.

Am luat-o și pe cea mică, a venit și mama din Italia, că este placată de 15 ani. Ne-am reîntâlnit cu toții. Cred că au avut în jur de 100 (n.r. invitați) dacă țin bine minte”,  a declarat Adrian Alexandrov, potrivit Fanatik.ro.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Elena Udrea și-a văzut fiica în închisoare. Cele două s-au văzut pentru prima dată după mai bine de trei luni

Fratele lui Adrian Alexandrov este marinar pe nave fluviale.

„Fratele meu este mai mare cu doi ani și este căpitan pe nave fluviale. Merge cu navele pe Dunăre în toată Europa.

Suntem într-o relație normală de frați. Nu știu dacă am dat cel mai mult ca dar, că nu l-am întrebat, dar acum, na. Din puținul nostru dăruim cu toții ca să le fie și lor bine. Soția lui este o tânără, avocată în București. Și-a deschis și ea birou. Este chiar foarte smart pe partea asta de civil, nu a intrat pe penal”, a completat Alexandrov.

Citeste si: Elena Udrea cedează psihic în închisoare! Fosta politiciană susține că este ținută pe nedrept departe de fetița ei: „Sunt ilegal în pușcărie”

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!