Elena de la „Insula de 1 milion”, dezvăluiri de după eliminare: „Am zis că am murit și am ajuns în rai”. Ce părere are fosta concurentă despre experiența din Dominicană

Author: Diana Ghita
Actualizat: 19 apr 2024, 22:19

Ce declarații a făcut Elena după plecarea de pe „Insula de 1 milion”

Sursa: Captură YouTube Kanal D2

După ce a revenit în România, Elena a fost invitată în ediția de pe 18 aprilie a emisiunii „Follow us!”, prezentată de Teo Trandafir și Ilinca Vandici, la Kanal D2.

La interviul cu cele două, Elena a dezvăluit diverse aspecte din culisele emisiunii „Insula de 1 milion” și a explicat cum se simte după ce a petrecut o lună de zile în mijlocul sălbăticiei.

Ce părere are Elena despre experiența trăită la „Insula de 1 milion”

Înainte de a se înscrie în show-ul de la Kanal D, fosta concurentă credea că probele din cadrul competiției vor fi accesibile, însă, odată ce a ajuns în Dominicană, aceasta și-a dat seama cât de dificile sunt, de fapt, provocările la care sunt supuși participanții

„Am crezut că probele sunt facile și sunt la îndemâna oricui, motiv pentru care m-am și înscris la casting, dar în momentul în care am fost acolo și am văzut ce presupun probele, nu sunt deloc cum se văd la televizor”,  a explicat Elena, la „Follow us!”.

Însă, cu toate acestea, invitata Ilincăi Vandici și a lui Teo Trandafir a dezvăluit că a avut parte de o experiență foarte palpitantă, pe care nu o regretă.

Ba din contră, Elena s-a arătat foarte bucuroasă că a avut șansa să participe la un asemenea experiment social:  „A fost WOW, m-am bucurat, am zis: Ce șanse aveam eu, un om obișnuit, să trăiesc așa ceva? E o aventură unică în viață”. 

Citește și: Cu ce a așteptat-o soțul pe Elena, concurenta care a părăsit recent “Insula de 1 milion”

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Ce dezvăluiri a făcut Elena după eliminarea de la „Insula de 1 milion”

După ce și-a expus părerea despre experiența trăită pe „Insula de 1 milion”, fosta concurentă a povestit cum s-a simțit după ce a părăsit competiția: „Mă simt schimbată.(...) Când am fost eliminată și am ajuns la cazare și m-am așezat pe un pat, cu o saltea, am zis că am murit și am ajuns în rai.

După o lună de dormit pe scânduri nu aveai cum”.

Deși condițiile de pe insulă sunt unele extreme, fiul Elenei s-a arătat dornic să se înscrie, și el, în următorul sezon al emisiunii de la Kanal D, întrucât a rămas plăcut impresionat de ceea ce a trăit mama lui în Republica Dominicană.

Citește și: Elena a dat cărțile pe față, după eliminarea de la Insula de 1 milion! Ce spune aceasta despre Mihai: „Nu știu ce a crezut el”

Spre finalul interviului, Ilinca Vandici a ținut să o întrebe pe invitată dacă există prietenii adevărate pe „Insula de 1 milion”, iar aceasta din urmă a răspuns: „ Eu vreau să cred că da. Am creat acolo niște conexiuni, niște prietenii, m-am atașat foarte tare de Isabela și de Alexa. Încă păstrăm legătura și vreau să cred că și pe viitor”.