Elena de la „Insula de 1 milion”, dezvăluiri de după eliminare: „Am zis că am murit și am ajuns în rai”. Ce părere are fosta concurentă despre experiența din Dominicană

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 19 apr 2024, 22:19

Ce declarații a făcut Elena după plecarea de pe „Insula de 1 milion”

Sursa: Captură YouTube Kanal D2

După ce a revenit în România, Elena a fost invitată în ediția de pe 18 aprilie a emisiunii „Follow us!”, prezentată de Teo Trandafir și Ilinca Vandici, la Kanal D2.

La interviul cu cele două, Elena a dezvăluit diverse aspecte din culisele emisiunii „Insula de 1 milion” și a explicat cum se simte după ce a petrecut o lună de zile în mijlocul sălbăticiei.

Ce părere are Elena despre experiența trăită la „Insula de 1 milion”

Înainte de a se înscrie în show-ul de la Kanal D, fosta concurentă credea că probele din cadrul competiției vor fi accesibile, însă, odată ce a ajuns în Dominicană, aceasta și-a dat seama cât de dificile sunt, de fapt, provocările la care sunt supuși participanții

„Am crezut că probele sunt facile și sunt la îndemâna oricui, motiv pentru care m-am și înscris la casting, dar în momentul în care am fost acolo și am văzut ce presupun probele, nu sunt deloc cum se văd la televizor”,  a explicat Elena, la „Follow us!”.

Însă, cu toate acestea, invitata Ilincăi Vandici și a lui Teo Trandafir a dezvăluit că a avut parte de o experiență foarte palpitantă, pe care nu o regretă.

Ba din contră, Elena s-a arătat foarte bucuroasă că a avut șansa să participe la un asemenea experiment social:  „A fost WOW, m-am bucurat, am zis: Ce șanse aveam eu, un om obișnuit, să trăiesc așa ceva? E o aventură unică în viață”. 

Citește și: Cu ce a așteptat-o soțul pe Elena, concurenta care a părăsit recent “Insula de 1 milion”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Cât au plătit Tavi Clonda și Gabriela Cristea pe două pahare de șampanie la Disneyland? „O fi șampanie din aia bună cu aur. Chiar dacă e scump, aia e.”

Ce dezvăluiri a făcut Elena după eliminarea de la „Insula de 1 milion”

După ce și-a expus părerea despre experiența trăită pe „Insula de 1 milion”, fosta concurentă a povestit cum s-a simțit după ce a părăsit competiția: „Mă simt schimbată.(...) Când am fost eliminată și am ajuns la cazare și m-am așezat pe un pat, cu o saltea, am zis că am murit și am ajuns în rai.

După o lună de dormit pe scânduri nu aveai cum”.

Deși condițiile de pe insulă sunt unele extreme, fiul Elenei s-a arătat dornic să se înscrie, și el, în următorul sezon al emisiunii de la Kanal D, întrucât a rămas plăcut impresionat de ceea ce a trăit mama lui în Republica Dominicană.

Citește și: Elena a dat cărțile pe față, după eliminarea de la Insula de 1 milion! Ce spune aceasta despre Mihai: „Nu știu ce a crezut el”

Spre finalul interviului, Ilinca Vandici a ținut să o întrebe pe invitată dacă există prietenii adevărate pe „Insula de 1 milion”, iar aceasta din urmă a răspuns: „ Eu vreau să cred că da. Am creat acolo niște conexiuni, niște prietenii, m-am atașat foarte tare de Isabela și de Alexa. Încă păstrăm legătura și vreau să cred că și pe viitor”.

 


Episodul 33 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 25 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.