Elena a dat cărțile pe față, după eliminarea de la Insula de 1 milion! Ce spune aceasta despre Mihai: „Nu știu ce a crezut el”

Author: Laura Macovei
Actualizat: 17 apr 2024, 10:04

Elena a dat cărțile pe față, după eliminarea de la Insula de 1 milion! Ce spune aceasta despre Mihai: „Nu știu ce a crezut el”

Sursa: Captură YouTube

Elena a părăsit luni seară Insula de 1 milion, după o probă dificilă. Cu doar o seară înainte, Mihai era cel care părăsea Insula și avea mari așteptări să fie salvat.

Au mai rămas acum 36 de concurenți în lupta pentru supraviețuire, iar concurenții devin din ce în ce mai tensionați, dar și motivați să rămână cât mai mult în competiție.

Ce a spus Elena despre Mihai, după ce a fost eliminată de la Insula de 1 Milion

Elena și Mihai au părăsit Insula de 1 milion. Dacă Elena a plecat împăcată din competiție, se pare că Mihai a avut așteptări în a fi salvat.

Elena Vâja a intrat pe conexiune, invitată la emisiunea „Secretele Insulei de 1 Milion”, unde a vorbit despre Mihai și despre așteptările sale nefondate.

Potrivit fostei concurente, între ea și Mihai nu a existat nici un fel de prietenie sau promisiune, astfel încât acesta să aibă așteptări în a fi salvat de Elena.

Citește și: Premieră la „Insula de 1 milion”! Anunțul făcut de Cosmin Cernat: „Avem un meci între două echipe…”. Primele imagini din episodul de sâmbătă, de la 21:00, pe Kanal D

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

„Nu știu de unde așteptările lui Mihai că i-aș da brățara mea. N-am înțeles de unde au venit aceste așteptări, pentru că eu nu am făcut nicio promisiune în acest sens, nu ne-a legat nici un fel de prietenie sau conexiune. N-am înțeles exact de unde așteptările.

E adevărat că la final, când a ieșit din competiție, chiar înainte de a pleca, m-a îmbrățișat, și-a luat rămas bun și a spus că a rămas impresionat de povestea mea și cumva ar vrea ca după emisiune, să păstrăm conexiunea și că și-ar

dori, dacă aș fi de acord, să mă ajute.

Îi mulțumesc foarte mult pentru intenție, dar nu, totuși, pe parcursul emisiunii noi nu am avut nici un fel de legătură, nici un schimb de replici, nu i-am promis nimic. N-am înțeles de unde așteptarea.

De fapt, cred că povestea asta vine de la Ileana, care a salvat-o pe Isabela.

Eu inițial mi-am exprimat dorința de a o salva pe Isabela și ea mi-a zis să nu o salvez, pentru că vrea să o salveze ea și să plece. Probabil Ileana, la rândul ei, se aștepta ca atunci când un membru al camp-ului ei va fi eliminat, eu să-i întorc gestul, dar nu am făcut nicio promisiune în acest sens.

Faptul că ei au avut anumite așteptări de la mine a fost doar o speranță din partea lor, dar eu nu am făcut nici un fel de angajament, nici un fel de promisiune,” a

spus Elena la Secretele Insulei de 1 milion.

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!