Ediție de colecție "ROventura"! Prima destinație în afara țării – Turcia. Sâmbăta aceasta, Andreea Străvoiu și George Mihai ne prezintă frumusețile inegalabile ale Rivierei turcești

Author: Diana Tilă
Actualizat: 09 mar 2024, 05:05
Foto(14)

George Mihai și Andreea Străvoiu au pregătit două ediții de colecție "ROventura", un adevărat ghid de călătorie pentru cei care în aceasta vara își doresc să descopere comorile turistice ale Turciei.

Sâmbăta, de la ora 15.00, "ROventura" vă poartă prin "Țara Semilunei" și vă prezinta peisaje fabuloase și experiențe de călătorie unice.

Citește și: Sâmbătă, de la ora 15:00, în ”ROventura”, Călătorie epică pe Coasta de Turcoaz a Turciei

Ediție de colecție "ROventura"! Prima destinație în afara țării – Turcia. Sâmbăta aceasta, Andreea Străvoiu și George Mihai ne prezintă frumusețile inegalabile ale Rivierei turcești

Cei doi roventurieni au fost prezenți în studioul Știrilor Kanal D și au împărtășit telespectatorilor care sunt cele mai inedite experiențe din această călătorie, prima incursiune a echipei emisiunii în afara țării.

George Mihai a fost impresionat de căldura cu care turcii își întâmpină oaspeții. Gurmand convins, prezentatorul "ROventura" recunoaște că una dintre destinațiile preferate a fost Idra-Madra, geoparc UNESCO și patria uleiului de măsline.

Citește și: Sâmbătă, de la ora 15:00, în ”ROventura”, Pe urmele giganților preistorici, în Țara Hațegului

"Toată zona asta pe care se suprapune și geoparcul UNESCO trăiește cumva de pe urma livezilor de măslini, a uleiului de măsline pe care îl produc aici. L-am găsit în toate formele, în restaurante, în magazinele de suveniruri, în magazine tradiționale, la pensiune",  a povestit George Mihai.

"Odată ce ajungi, te bucuri de peisaje, dacă prinzi și apusul nu ai cum să nu te relaxezi și să nu pleci încărcat de energie pozitivă.(...) Am testat toate uleiurile posibile de măsline.  Ai ce să vizitezi sunt foarte multe stațiuni, poate că foarte multe romanii nu le stiu încă, dar ar fi frumos să le descopere în drumul acesta din România spre Antalya sau alte locuri în care vor să ajungă",  a declarat Andreea Străvoiu.

Turcia este țara ospitalității, cu istorie și bijuteriile turistice care impresionează turiștii și îi fac să revină an de an pentru a se încarca de energie pozitivă. George Mihai le-a oferit telespectatorilor Kanal D informații utile de călătorie. Una dintre acestea este că pot ajunge la destinație într-un timp mai scurt traversând cel mai mare pod suspendat din lume, care traversează Strâmtoarea Dardanele în drum spre Canakkale.

Nu ratați sâmbătă, de la 15:00, o noua ediție "ROventura", de aceasta data despre cele mai frumoase destinații de vacanță de pe Riviera Turcească, prezentată de George Mihai și Andreea Străvoiu, la Kanal D.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Credit foto: BLC Media

 

 


Virginia și-a dorit să poarte o discuție decentă cu Robi! Tânăra i-a mărturisit fostului ei partener că a trecut deja peste cuvintele dure pe care el i le-a adresat în ultima vreme! Iată cum a reacționat concurentul!