Ediția specială de 1 iunie: "Jocul cuvintelor cu Dan Negru" aduce pe micul ecran cinci copii talentați. Dan Negru: “De abia asteptam editia aceasta!”

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 01 mar 2024, 23:00

De 1 iunie emisiunea "Jocul cuvintelor cu Dan Negru" celebrează Ziua Internațională a Copilului si se pregătește să ofere o seară plină de distracție și competiție de calitate telespectatorilor Kanal D.

Editia speciala de 1 iunie, ce va fi difuzată maine seara, la 22:30, la Kanal D, îi va aduce în prim-plan pe cinci copii extrem de talentați și entuziaști, care se vor întrece în cunoștințele lor despre cuvintele și definițiile limbii romane.

Citește și: Dan Negru, mesaj pe o rețea de socializare chiar de Sfinții Constantin și Elena! Ce a spus prezentatorul Kanal D: „Uitați-vă la știri”

Ediția specială de 1 iunie: "Jocul cuvintelor cu Dan Negru" aduce pe micul ecran cinci copii talentați Dan Negru: “De abia asteptam editia aceasta!”

Dan Negru se declară entuziasmat de întâlnirea cu cei cinci copii fascinanti, gata de a se întrece in definiții și jocuri de cuvinte.

"Buna seara de 1 iunie! De abia așteptam ediția aceasta, de abia aștept definițiile și invitații din seara aceasta.

Dați-mi voie să vă prezint invitații de 1 iunie", 
a declarat Dan Negru, făcând referire la cei cinci copii care vor concura în această ediție specială.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Dan Negru, mesaj tranșant după ce profesorii au anunțat că intră în grevă generală: „Nu știm să ne mulțumim cu strictul necesar”

Cei cinci copii care au fost selectați pentru a lua parte la această competiție plină de inteligență și curaj sunt Darius, Natalia, Vlad, Alexandra și Iulian. Acești copii talentați și plini de energie isi vor pune la încercare cunoștințele lor despre cuvinte și vor demonstra abilități remarcabile în definirea termenilor propuși.

Nu ratați editia speciala de 1 iunie "Jocul cuvintelor cu Dan Negru", care va fi difuzată maine seara, la 22:30, la Kanal D, și fiți martorii unui spectacol de cunoștințe și talente extraordinare!

Citește și: „De asta suntem în pom! Nimeni nu mai vorbește despre pământul în care ar trebui să stea copacii”. Dan Negru, mesaj tranșant în mediul online, după ce România a uitat de ziua în care a pierdut Basarabia