„De asta suntem în pom! Nimeni nu mai vorbește despre pământul în care ar trebui să stea copacii”. Dan Negru, mesaj tranșant în mediul online, după ce România a uitat de ziua în care a pierdut Basarabia

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 17 mai 2023, 12:49

Palmierii plantați în Sectorul 3 și scoși de primarul Nicușor Dan au ajuns subiect de discuție printre bucureșteni, dar Dan Negru atrage atenția cu privire la o clădire istorică, aflată la doar câți pași distanță.

Dan Negru a revenit în mediul online cu un nou mesaj, la scurt timp după ce Nicușor Dan a scos palmierii plantați de primarul Sectorului 3. Prezentatorul de la Kanal D a atras atenția cu privire la o clădire cu o mare importanță istorică, aflată la doar câțiva metri distanță de copacii exotici.

Dan Negru, mesaj tranșant după scandalul palmierilor

După ce primarul Sectorului 3 a plantat palmieri, Nicușor Dan i-a scos, dar, subliniază Dan Negru, nimni nu a adus discuția despre Hanul lui Manuc, aflat la doar câțiva pași distanță de unul dintre cele mai discutate locuri din Capitală, în ultima vreme

Coincidența face ca plantarea și scoatere palmierilor, la doar câteva zile distanță, să aibă loc în aceeași perioadă în care, acum mai bine de 200 de ani, România a pierdut Basarabia. 

Citește și: Dan Negru, uimit de răspunsul unei concurente, la „Jocul Cuvintelor”: „Boul?”

Nu de puține ori, Dan Negru a semnat, prin intermediul mesajelor pe care le-a publicat în mediul online, dezinteresul care este acordat istoriei României și problemelor reale cu care se confruntă țara noastră, dar și întreaga lume.

 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dan Negru, dezamăgit de prioritățile oamenilor

Toată atenția s-a mutat asupra palmierilor, dar nimeni nu vorbește despre locul istoric în care, acu, 211 ani, a fost semnată Pacea de la București, în urma căreia, o parte din țara noastră, Basarabia, a fost alipită, prima dată, Rusiei.

„Acolo, sunt palmierii despre care vorbește toată lumea, palmierii ăia de Breaking News, pe care i-a plantat un primat de sector și i-a scos un primar general.

Despre locul ăsta, nu vorbește nimeni.

16, 17 mai. La câțiva metri de palmierii de acolo e locul ăsta, Hanul lui Manuc. Acum 211 ani, în 1812, exact în zilele astea, s-a semnat, aici, Pacea de la București, la Hanul lui Manuc. Ăsta e hanul lui Manuc, la câțiva metri de palmierii ăia despre care vorbesc toți.

În 1812, la 16, 17 mai, am pierdut Basarabia. Basarabia era, prima dată, alipită Rusiei, aici, în locul ăsta. Despre Pacea de la București, aflată la câțiva metri de palmierii de la București, nu mai vorbește nimeni.

Citește și: Dan Negru, reacție tranșantă după încoronarea regelui Charles al III-lea: „Mai știe cineva?”

Uite, de asta suntem în pom! Toată lumea vorbește despre copaci și nimeni nu mai vorbește despre pământul în care ar trebui să stea copacii”, a transmis Dan Negru, pe rețelele

de socializare.