Ce avere are Dan Negru? Câți bani a strâns în cei peste 25 de ani de televiziune: „Nu sunt ipocrit ca să spun că nu...''

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 08 feb 2024, 03:25

Prin intermediul show-urilor cu care s-a remarcat, nu a cunoscut doar succesul profesional, ci și pe cel financiar

Sursa: facebook

Dan Negru a cunoscut succesul profesional la care mulți doar visează, dar și pe cel financiar. Prezentatorul Kanal D are șansa rară de a face ceea ce îi place, în timp ce se bucură atât de recunoaștere profesională, cât și de împlinire financiară.

Dan Negru este unul dintre cei mai longevivi prezentatori TV din România. De-a lungul timpului, emisiunile sale au cucerit publicul românesc, de la mic la mare, fiind cunoscut ca „Regele audiențelor” și devenind o referință printre cei care vor să facă o carieră în acest domeniu.

Câți bani a făcut Dan Negru în peste 25 de ani de carieră în televiziune

Prin intermediul show-urilor cu care s-a remarcat, nu a cunoscut doar succesul profesional, ci și pe cel financiar.

În timp, unele persoane au început să îl catalogheze ca fiind „zgârcit”. Deși nu este deranjat de acest lucru, Dan Negru preferă să spună că este „cumpătat”.

Acesta se declară mulțumit de deciziile pe care le-a luat în această privință și nu este afectat, în niciun fel, de ceea ce se spune la adresa lu, căci toate realizările, dobândite în zeci de ani de muncă, vorbesc de la sine.

„Termenul <<bogat>> are grade diferite de comparație, dar nu sunt ipocrit ca să spun ca nu am câștigat din televiziune. Lumea televiziunii ar fi lipsită de relevanță, dacă un prezentator care, de 25 de ani, prezintă producţii ce au fost mereu în topul audienţelor ar spune că nu a câștigat de pe urma acestor performanțe.

Citește și: Dan Negru, mesaj fără precedent despre încoronarea Regelui Charles: „Când am avut monarhie, am urât-o”

„Sunt mai degrabă cumpătat, dar termenul ăsta are înțelesuri diferite. Acum vreo 20 de ani am avut colegi care, cu banii câștigați, și-au cumpărat mașini la mâna a doua. Eu eram zgarcitul care și-a bagat banii în <<cărămizi>>. De atunci vorba… și nu am probleme cu asta, dimpotrivă”, a spus Dan Negru, în exclusivitate pentru kanald.ro.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Dan Negru are libertatea profesională de a elege

Succesul profesional i-a adus lui Dan Negru libertatea de a alege doar producțiile care îi sunt pe plac, oportunitate ce le revine doar oamenilor care, într-adevăr, se remarcă în acest domeniu. Mintea deschisă și spiritul antreprenorial l-au ghidat înspre a lua cele mai bune decizii în ceea ce privește investițiile economice de care se bucură și în prezent.

„Investițiile mele nu au avut de-a face cu lumea televiziunii. România e una dintre puţinele tări din lume unde oamenii de TV nu au investit în bresala lor și asta ar trebui să ne pună pe gânduri.

Citește și: Câți bani „de buzunar” primesc copiii lui Dan Negru pe lună? Prezentatorul TV i-a învățat pe aceștia o lecție extrem de importantă despre bani

Dar am liniștea financiară de a face formatele TV care-mi plac și de a le refuza pe cele care nu-mi sunt pe plac(...) Cărămizile astea îmi dau liniștea sa fac televiziune din plăcere, fără presiune”, a mai adăugat prezentatorul Kanal D.

 

 

 

Taguri:

Momente de senzație în Casa iubirii! Sebastian l-a dat de gol pe Bogdan! Concurentul n-a avut încotro și a recunoscut că o place pe Rebecca! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!