Dan Negru, mesaj pe o rețea de socializare chiar de Sfinții Constantin și Elena! Ce a spus prezentatorul Kanal D: „Uitați-vă la știri”

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 21 mai 2023, 13:38

Ce a spus prezentatorul Kanal D

Sursa: Instagram Dan Negru

Cu ocazia sărbătorii Sfinților Constantin și Elena, prezentatorul Kanal D Dan Negru a transmis un mesaj pe Instagram.

Se știe că Dan Negru este, pe lângă unul dintre cei mai buni și cunoscuți prezentatori de televiziune și showman, un împătimit al opiniilor. Prezentatorul Kanal D a transmis un mesaj pe contul său de Instagram, în urmă cu câteva ore, cu ocazia sărbătorii Sfinților Constantin și Elena.

Dan Negru, mesaj de Sfinții Constantin și Elena

Dan Negru a transmis un mesaj în care a subliniat că „iubirea îl face pe rus egalul americanului” și, printr-o metaforă, a arătat că oamenii nu se iubesc unii pe alții, așa cum și-ar fi

dorit Dumnezeu.

Citește și: Dan Negru, mesaj dur după greva din învățământ: „Trebuie să găsești curajul să te ridici de la «masa» la care nu mai găsești respect''

„Numele orașului Constanța vine de la sora împăratului Constantin, Constanția. De asta Constantin și Elena, sărbătoriți azi, sunt ocrotitorii spirituali ai Constanței!

Împăratul Constantin și-a dat seama că doar "religia iubirii"-cum era numit creștinismul- putea să aducă pace și stabilitate în imperiul pe care-l conducea.

Luați-l pe Împăratul Constantin model azi când se dărâmă șandramaua. Iubirea ne face egali.

Iubirea îl face pe rus egalul americanului!
«Poruncă nouă vă dau vouă: să vă iubiți unul pe altul precum EU v-am iubit pe voi...»

Citește și: Dan Negru, strigăt de ajutor pe o rețea de socializare: „Ajutați-mă și pe mine”

Uitați-va deseară la știri să vedeți ce a mai rămas din porunca LUI!”, a transmis Dan Negru.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝘿𝘼𝙉 𝙉𝙀𝙂𝙍𝙐 (@negru_dan)

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Dan Negru, mesaj tranșant după ce profesorii au anunțat că intră în grevă generală

Într-o postare pe Instagram, Dan Negru a publicat un videoclip de colecție de pe un platou de filmare, alături de Alexandru Arșinel. Regretatul actor cântă, în filmare, melodia „Strictul necesar”, melodie bine-cunoscută din filmul de animație Disney „Cartea Junglei”, în care a fost cel care a dat vocea ursului Baloo, cel care cânta melodia alături de Mowgli.

Alături de videoclipul în care se distrează alături de Alexandru Arșinel, Dan Negru a transmis și un mesaj, spunând că oamenii nu știu să se bucure de strictul necesar, așa cum a spus și Alexandru Arșinel.

„Eram la mare, pe o terasă, într-o seară de vară, cu Alexandru Arșinel. Proprietarul terasei ne aducea la masă toate bunătățile. Nu ne lipsea nimic. Dimpotrivă! Aveam prea multe...

«Niciunul din noi, Danuț, nu știm să ne mulțumim cu strictul necesar cum făcea ursul Baloo. De aici ni se trag toate», mi-a spus Arșinel, care l-a jucat pe Baloo.

«Să cauți strictul necesar e-un dar», zicea Baloo în Cartea Junglei. Câți avem darul ăsta?

În grevele care urmează, l-aș pune pe Baloo negociator. Să ni se dea strictul necesar și noi să ne mulțumim el.

Adevărata fericire costă puțin”, este mesajul transmis de Dan Negru, pe pagina sa personală de Instagram.

 

 

 

 

 

 


Spiritele nu par să se calmeze deloc între Roberta și Sebastian. Deși s-au întâlnit, inițial, pentru a vorbi despre punctul în care se află, în prezent, cei doi au început un nou scandal.