Ea este cea mai iubită și importantă femeie din viața celebrului Reha Ozcan, actorul care a dat viață profesorului Adil în serialul Doctorul minune! Iată cum au fost surprinși!

,

Reha Ozcan este considerat de publicul din Turcia o figură emblematică a cinematografiei, datorită talentului sau desăvârșit și a pasiunii sale pentru actorie.


In articol:

Îndrăgitul actor Reha Ozcan a dobândit admirația și aprecierea publicului din Turcia și nu numai cu rolurile sale magistral interpretate de-a lungul celor treizeci de ani de experiență, jucând în numeroase piese de teatru de succes, cât și în seriale și filme artistice de excepție.

Ea este cea mai iubita femeie din viață celebrului Reha Ozcan, actorul care a dat viață profesorului Adil în serialul Doctorul minune!

Telespectatorii din România l-au cunoscut pe talentatul actor Reha Ozcan încă din anul 2018, când a jucat rolul unui tată iresponsabil în serialul Povestea noastră. Iar de curând publicul român l-a putut admira și în distribuția producției de mare succes Doctorul minune, în care acesta a interpretat cu mare dăruire rolul Adil, un medic chirurg neurolog excelent.
Reha Ozcan a venit pe lume în anul 1965 într-un orășel din provincia Bingol din Turcia, într-o familie simplă. Atât el cât și fratele lui mai mare, Serhat, au fost îndrumați de către părinții lor să urmeze o carieră în actorie, deoarece aceștia și-au arătat încă din copilărie pasiunea pentru teatru. Astfel, Reha Ozcan a absolvit cu succes Facultatea de Arte Plastice, secția de Teatru și Film din cadrul Universității Mimar Sinan în anul 1987, iar un an mai târziu acesta a și început să joace pe scenă Teatrului de Stat din Trabzon, după care în anul 1991 a ajuns să joace pe scenă Teatrului

din Istanbul.

reha ozcan

Reha Ozcan, alaturi de Taner Olmez, in serialul Doctorul minune

[Sursa foto: Instagram Reha Ozcan]

Doi ani mai târziu, Reha Ozcan a decis să se mute împreună cu soția să în Antalya, acolo unde a început să joace noi piese de teatru. Până în anul 2016, când a decis să renunțe la teatru cel puțîn pentru o perioada și să înceapă o nouă etapă a carierei sale, fiind cooptat în numeroase seriale de televiziune și filme artistice, roluri realizate cu succes ce i-au adus în sfârșit și celebritatea la nivel național și chiar și internațional.

Rolul de debut a fost cel jucat în anul 2005 în serialul turcesc "Naciye'yi Kim Sevmez", care i-a adus un prim mare pas către carieră de succes de astăzi și ulterior au urmat multe alte roluri importante atât seriale cât și în filme artistice de excepție.

Printre rolurile care i-au adus mari satisfacții a fost cel jucat în producția "Povestea noastră", pentru care a filmat vreme de doi ani, din 2017 până în 2019.

Iar în anul 2019, celebrul actor a fost cooptat și a acceptat noul rol că pe o mare provocare a carieriei sale, în distribuția producției "Doctorul minune", în care a interpretat magistral rolul Adil, un medic și profesor de succes.

Citeste si: Cum arata in tinerete Adil din serialul "Doctorul minune"? Iata ce alura de barbat cuceritor avea celebrul actor Reha Ozcan, pe vremea cand avea doar 20 de ani!

Dincolo de rolurile jucate cu mare pasiune și de succes de care s-a bucurat, Reha Ozcan este un familist convins. Actorul își adoră mama pe care o mai are încă alături, după dispariția tatălui sau și totodată își venerează și propria familie, soția și cei doi copii, care sunt centrul universului sau. Însă Reha Ozcan a recunoscut mereu faptul că are o relație specială cu mama să, care i-a fost mereu cel mai mare sprijin alături de fratele lui mai mare. Acesta petrece mult timp în compania mamei sale, pe care o consideră cea mai importantă femeie din viață sa.

reha ozcan

Reha Ozcan, alaturi de mama sa

[Sursa foto: Instagram Reha Ozcan]

"Aici este singură mea mama... O zi fericită mami. În timp ce femeia republicană cu fața strălucitoare se plimbă prin Beyoğlu cu fustă mini în anii '50, nu a suportat Istanbulul anilor 2000 și s-a stabilit în Akçay, cu mama mea cu miros de flori și inimă mare...", a scris actorul pe contul lui de socializare, in dreptul unei imagini in care apare alaturi de mama sa.

Citeste si: Celebrul actor Reha Ozcan și soția sa, suspecți de COVID-19! Iată ce se întâmplă în prezent cu actorul care a dat viață îndragitului personaj Adil în serialul Doctorul minune!

 

Citește-ne pe

Citește și:

Întreg spitalul se pregătește pentru balul mascat! De ce surprize vor avea parte Ali si Ezo, în această seară, de la ora 20:00, in “Doctorul minune”

Cîțu îi dă peste degete lui Câciu: Face declarații politice. Colectarea este bună dacă ținem cont la ce am găsit după guvernarea PSD

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Onur Tuna, Ferman din „Doctorul minune”, filmează pentru un serial nou. Totate detaliile despre proiectul său

Cum arată Seda Bakan, actrița care o interpretează pe fiica profesorului Adil în Doctorul minune, în alte roluri de femeie fatală

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies