Celebrul actor Reha Ozcan și soția sa, suspecți de COVID-19! Iată ce se întâmplă în prezent cu actorul care a dat viață îndragitului personaj Adil în serialul Doctorul minune!

,
reha ozcan

Reha Ozcan, o figura emblematica a cinematografiei din Turcia

[Sursa foto: Instagram Reha Ozcan]

Reha Ozcan este considerat unul dintre cei mai talentați și apreciați actori ai generației de aur a cinematografiei din Turcia.


In articol:

Renumitul actor de teatru, film și televiziune, Reha Ozcan, care a interpretat cu succes rolul îndragitului profesor Adil în serialul-fenomen Doctorul minune, a cucerit publicul din Turcia și de peste hotare cu talentul lui desăvârșit și cu o carismă rar întâlnită. Cu peste treizeci de ani de experiență în domeniul actoriei, Reha Ozcan a jucat mereu cu aceeași pasiune și dăruire pentru profesia pe care a îmbrățișat-o încă din adolescență când începuse să ia lecții de teatru chiar de

la fratele lui cu cinci ani mai mare, Serhat Özcan, care l-a îndrumat și i-a călăuzit pașii spre actorie mai târziu.

reha ozcan

Reha Ozcan, un actor complet

[Sursa foto: Instagram Reha Ozcan]

Celebrul actor Reha Ozcan și soția sa, suspecți de COVID-19!

Ragıp Reha Özcan, căci acesta este numele complet al celebrului actor, s-a născut în anul 1965, în orașul situat în provincia Bingol. Încă din adolescență, Reha Ozcan a visat să ajungă un actor renumit, iar peste ani acest deziderat a devenit realitate. Acesta a absolvit cu succes în anul 1987, Facultatea de Teatru și Film cadrul Universității Mimar Sinan și un an mai târziu a început să joace pe scenele merilor teatre din Istanbul, reușind în doar câțiva ani să devină unul dintre cei mai apreciați actori ai publicului din Turcia. Debutul pe micile ecrane l-a avut în anul 2007, în serialul Dağlar Delisi: Taner Akvardar, care i-a adus un prim pas către celebritatea mult visată, încă din copilărie.

Publicul din România l-a urmărit pentru prima dată pe celebrul actor în anul 2018, când a jucat în serialul Povestea noastră, difuzat la Kanal D. Iar de curând îndrăgitul actor a putut fi urmărit în distribuția producției Doctorul minune, în care a interpretat rolul profesorului Adil, protectorul medicului rezident Ali Vefa.

reha ozcan

Reha Ozcan, alaturi de Sinem Unsal in serialul Doctorul minune

[Sursa foto: Instagram Reha Ozcan]

Dincolo de platourile de filmare și de rolurile magistral interpretate de-a lungul celor treizeci de ani de carieră, celebrul actor Reha Ozcan se bucură și de o familie frumoasă și unită.

Acesta trăiește o superbă poveste de dragoste alături de Yeşim Özcan, o celebra nutriționista, care i-a dăruit doi copii minunați.

reha ozcan

Reha Ozcan, alaturi de familia sa

[Sursa foto: Instagram Reha Ozcan]

Citeste si: Adil din serialul "Doctorul minune", un sot implinit si un tata iubitor si protector! Iata ce familie mare si frumoasa are celebrul actor Reha Ozcan!

De curând, Reha Ozcan a publicat pe contul lui de socializzare o imagine inedită în care apare alături de soția să, Yeşim Özcan, în care își anunță fanii din mediul virtual că sunt negativi la testele covid.

Celebrul actor își exprimă mulțumirea că a ieșit negativ la teste covid și speră că totul va reveni la normalitate.

"Vom scăpa din nou, vom regăși, vom speră din nou... Slavă Domnului că suntem din nou negativi...",  a scris recent actorul în dreptul imaginii pe contul lui de Instagram.

reha ozcan

Reha Ozcan, alaturi de sotia sa

[Sursa foto: Instagram Reha Ozcan]

Citeste si: Actorii din serialul Doctorul minune, nostalgici după filmările realizate împreună pentru producția fenomen! Iată cum și-au luat rămas bun indragitii protagoniști!

 

Citește-ne pe

Citește și:

Selvi si medicul Adil din serialul Doctorul minune, buni prieteni sau iubiti, dincolo de platourile de filmare? Iata cum au fost surprinsi!

Moment de cotitură pentru cryptomonede - Elveţia şi Franţa au efectuat cu succes primul test transfrontalier al unor plăţi în monede digitale

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

El este noul partener al frumoasei actrițe Sinem Unsal în proiectul la care se filmează deja în Turcia! Este considerat unul dintre cei mai carismatici actori ai momentului!

Actorii din serialul Doctorul minune, nostalgici după filmările realizate împreună pentru producția fenomen! Iată cum și-au luat rămas bun indragitii protagoniști!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies