El este noul partener al frumoasei actrițe Sinem Unsal în proiectul la care se filmează deja în Turcia! Este considerat unul dintre cei mai carismatici actori ai momentului!

,
sinem unsal din doctorul minune

Sinem Unsal, o actrita talentata si ambitioasa

[Sursa foto: Instagram Sinem Unsal]

După o pauză de câteva luni, după încheierea serialului Doctorul minune, Sinem Unsal a decis să joace într-un nou proiect ce se anunță unul de succes.


In articol:

Îndrăgită actrița Sinem Unsal s-a bucurat de mare succes datorită rolului jucat în serialul Doctorul minune, unde a dat viață personajului principal Nazli Ferman, o tânăra extrem de ambtioasa, dornică să devină un medic chirurg de succes, care s-a îndrăgostit iremediabil de personajul principal Ali Vefa, un medic rezident autist.

După terminarea filmărilor pentru serialul Doctorul minune, în această primăvară, actrița Sinem Unsal a decis să se odihnească o perioada, iar în toamna și-a reluat activitatea pe platourile de filmare, la fel de entuziasmată de profesia să și avidă de ascensiune.

sinem unsal din doctorul minune

Sinem Unsal in serialul Doctorul minune

[Sursa foto: Instagram Sinem Unsal]

El este noul partener al frumoasei actrițe Sinem Unsal în proiectul la care se filmează deja în Turcia!

Deși are doar 28 de ani și o experiență de șase ani în domeniul actoriei, Sinem Unsal nu are de gând să piardă deloc vremea, ci dimpotrivă a decis să muncească la fel de mult și să își clădească în conitinuare carieră pas cu pas că și până acum cu aceeași mare dăruire și pasiune.

Sinem Unsal nu și-a dorit inițial să devină actrița deoarece a urmat mai întâi Facultatea de Literatură comparată în cadrul Universitățîi Eskișehir Osmangazi, însă treptat a realizat că nu poate renunta la marea ei pasiune pentru teatru și a decis să urmeze și cursurile unei școli private de actorie.

sinem unsal din doctorul minune

Sinem Unsal, o actrita completa

[Sursa foto: seriesturkish.com]

Citeste si: Actorii din serialul Doctorul minune, nostalgici după filmările realizate împreună pentru producția fenomen! Iată cum și-au luat rămas bun indragitii protagoniști!

Primul ei rol într-un serial de televiziune a fost cel din anul 2017, în producția "Çoban Yıldızı" (Steaua sufletului), care i-a adus și primul pas către celebritate și către o carieră de succes. Au urmat alte câteva roluri în seriale de excepție care i-au adus de asemenea mare succes. Însă de departe cel mai important rol de până acum a fost cel jucat în serialul fenomen Doctorul minune, în care a interpretat rolul principal Nazli, între anii 2019-2021, alături de alți mari actori precum Reha Ozcan, Onur Tună, Taner Olmez, Hazal Turesan și mulți alții.

După încheierea filmărilor pentru serialul Doctorul minune, Sinem Unsal s-a retras pentru câteva luni din lumina reflectoarelor pentru o binemeritată pauză de relaxare, însă nu a reușit să stea prea mult timp departe de platourile de filmare.

Această a acceptat să facă parte din distribuția unui nou proiect important pentru carieră să, un serial intitulat “Elbet Bir Gün” (“Desigur, într-o zi”), care a avut premieră la începutul lunii noiembrie în Turcia.

sinem unsal din doctorul minune

Sinem Unsal a fost cooptata intr-un nou proiect

[Sursa foto: seriesturkish.com]

Sinem Unsal joacă din nou rolul principal (Gizem), o tânăra puternică și misterioasă, care îi ascunde partenerului ei de viață, Mehmet (interpretat de actorul Burak Yamantürk) adevărată ei identitate. Rămâne de văzut dacă noul proiect ii va aduce succes indragitei actrițe, care a devenit din ce în ce mai apreciată atât de publicul din Turcia, cât și de peste hotare.

sinem unsal din doctorul minune

Sinem Unsal, alaturi de noul ei partener, Burak Yamantürk

[Sursa foto: gecce.com.tr]

Citeste si: Cine este Sinem Ünsal, actrița care o interpretează pe Nazli în serialul „Doctorul minune”, difuzat pe Kanal D

 

Citește-ne pe

Citește și:

De ce nu dronele, ci tancurile, vor elibera Ucraina: rata de succes ridicată a aeronavelor, rezultatul unor condiţii unice

El este și va rămâne mereu cel mai important bărbat din viața celebrei Zerrin Tekindor, actrița care joacă rolul Vuslat în serialul Doctorul minune!

Emmanuel Macron îi dă flit lui Zelenski: Se opune total desemnării Rusiei ca stat terorist

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Adin Külçe, micuțul care l-a interpretat pe Ali Vefa în copilărie în serialul Doctorul minune, va juca într-o nouă producție de excepție ce se filmează deja în Turcia!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies