Actorii din serialul Doctorul minune, nostalgici după filmările realizate împreună pentru producția fenomen! Iată cum și-au luat rămas bun indragitii protagoniști!

,
doctorul minune serial

Beliz si Ferman din serialul Doctorul minune

[Sursa foto: seriesturkish.com]

Orice serial de mare succes rămâne în atât în sufletele actorilor care l-au realizat, cât și în inimile telespectatorilor.


In articol:

Producția Doctorul minune a fascinat cu adevărat publicul pe parcursul celor două sezoane, așa cum a fost structurat în Turcia. Încă de la primele episoade difuzate atât în Turcia cât și în alte țări, serialul a captivat atenția publicului cu impresionantă poveste de viață a medicului Ali Vefa, bolnav de o formă de autism.

Actorii din serialul Doctorul minune, nostalgici după filmările realizate împreună pentru producția fenomen!

Serialul Doctorul minune a urcat rapid în preferințele telespectatorilor din Turcia, unde a înregistrat un rating uriaș, situându-se în top 10 cele mai urmărite seriale. Însă cu toate acestea treptat, producția a suferit o ușoară scădere a audienței, dar a rămas în inimile telespectatorilor fideli, care n-au renunțat să urmărească pas cu pas povestea medicului genial Ali Vefa până la final.
Chiar dacă serialul a primit evaluări extrem de bune și ar fi putut să continue și cu un sezon 3, în cele din urmă proudcatorii au decis să pună capăt filmărilor conform planului inițial. Presă din Turcia a transmis la un moment dat în privința încheierii filmărilor, faptul că actorul Taner Olmez, care a interpretat rolul principal, al medicului Ali, ar fi precizat că se resimte din cauza oboselii acumulate de-a lungul celor aproape doi ani de filmări, dorindu-și să se retragă.

doctorul minune serial

Celebrii actori din serialul Doctorul minune

[Sursa foto: www.memesita.com]

Citeste si: Doctorul minune: Care sunt vârstele reale ale actorilor din distribuția serialului dincolo de scenariu! Diferențele sunt incredibile!

Producția Doctorul minune a adus în atenția publicului nume importante ale cinematografiei din Turcia precum Onur Tună, Sinem Ünsal, Hazal Türesan, Hayal Köseoğlu, Reha Ozcan și mulți alții. Aceștia au fost rapid îndrăgiți de telespectatori, cu care au empatizat pe reletele lor de socializare și la finalul filmărilor, actorii și-au luat rămas bun cu nostalgie și regret.


Povestea fascinantă a lui Ali Vefa a cucerit publicul. Tânărul medic a luptat neîncetat pentru meseria să și în paralel s-a străduit din răsputeri să experimenteze și dragostea adevărată, alături de iubita să Nazli.

onur tuna

Onur Tuna, alaturi de fostii sai colegi din Doctorul minune

[Sursa foto: seriesturkish.com]

La finalul proiectului, în urmă cu circa cinci luni, actorii din serialul Doctorul minune au postat, de asemenea, mesaje de adio pe rețelele sociale pentru toți telespectatorii care i-au urmărit cu mare devotament și admirație.

Onur Tună a publicat pe contul lui de socializare imagini inedite în care apare alături de colegii săi dragi, spre marea încântare a publicului.

onur tuna

Onur Tuna si colegii din serialul Doctorul minune

[Sursa foto: seriesturkish.com]

Citeste si: In aceasta seara, de la ora 20:00, in serialul “Doctorul minune”, Nazli isi apara colegii

 

Citește-ne pe

Citește și:

Doctorul minune: Care sunt vârstele reale ale actorilor din distribuția serialului dincolo de scenariu! Diferențele sunt incredibile!

AȘTEPTARE APĂSĂTOARE pentru `PACIENTUL` Sorin Oprescu - Judecătorii CAB `OPEREAZĂ` VERDICTUL DEFINITIV din cazul de MARE CORUPȚIE al acestuia

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Cum arată Seda Bakan, actrița care o interpretează pe fiica profesorului Adil în Doctorul minune, în alte roluri de femeie fatală

Cu ce se ocupă Doruk din serialul "Doctorul minune" când nu se află pe platourile de filmare! De necrezut ce pasiune are celebrul actor Hakan Kurtas!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies