Cum arată Seda Bakan, actrița care o interpretează pe fiica profesorului Adil în Doctorul minune, în alte roluri de femeie fatală

,
seda bakan din doctorul minune

Seda Bakan, in rolul Ferda din serialul Doctorul minune

[Sursa foto: Facebook Seda Bakan Erel]

Seda Bakan a devenit după 13 ani de experiență în domeniul actoriei, una dintre cele mai talentate și apreciate actrițe ale momentului în Turcia!


In articol:

Actrita Seda Bakan are doar 36 de ani, însă a reușit să fie apreciată atât de publicul din Turcia, cât și de cel din străînătate datorită talentului ei desăvârșit și a frumuseții și simplității sale.
Telespectatorii din țară noastră au cunoscut-o recent în distribuția serialului Doctorul minune, în rolul medicului chirurg, Ferda, fiica profesorului Adil. 

Seda Bakan din serialul Doctorul minune, in alte roluri de femeie fatala!

Seda Bakan a venit pe lume în anul 1985 în orasul Gebze, din zona Kocaeli a Turciei. Acesta are rădăcini grecești din partea mamei sale, care provine din Salonic și rădăcini bosniace din partea tatălui, originar din Sarajevo. Seda a fost educată alături de fratele ei, în spiritul tradiției turcești, deoarece încă de pe vremea când erau copii aceștia s-au mutat în Turcia.

Peste ani, Seda Bakan a absolvit Facultatea de Comerț Exterior, în cadrul Universității Sakarya. Treptat însă Seda bakan a realizat că nu își poate abandona definitiv marele vis de a deveni o actrița celebra, astfel că a început să studieze în domeniul actoriei, în cadrul Centrului de Instruire cinematografică-TV TÜRVAK, pentru a putea deveni o actrița cu drepturi depline.

seda bakan din doctorul minune

Seda Bakan, o actrita completa

[Sursa foto: Facebook Seda Bakan Erel]

Seda Bakan a primit primul rol într-un serial de televiziune în anul 2007, intitulat „Sana Mecburum”, care i-a adus un prim pas către celebritatea mult dorită. Ulterior a început să primească noi oferte pentru proiecte importante de televiziune. În anul 2010 a jucat în serialul „Un polițist din Ankara” (Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi). Au urmat apoi multe alte roluri importante care au ajutat-o să devină din ce în ce mai renumită și mai admirată în breaslă tinerilor actori din Turcia.

Citeste si: Cum a aratat Seda Bakan, actrita din serialul Doctorul minune, la nunta cu cantaretul de jazz! Celebra actrita a purtat o superba rochie de mireasa!

seda bakan

Seda Bakan, in serialul Kardes Payi

[Sursa foto: www.imdb.com]

În anul 2014 a primit propunerea de a juca în serialul Kardeş Payı, în care a jucat rolul principal al unei femei extrem de puternice, ce i-a adus din nou un succes răsunător.

În 2020 a fost cooptată să joace în distribuția producției fenomen, "Doctorul minune", în rolul Ferda, care i-a multe satisfacții pe plan profesional.

Citeste si: El este si va ramane pentru totdeauna cel mai important barbat din viata frumoasei Ferda din serialul Doctorul minune! Iata cum au fost surprinsi impreuna!

 

Citește-ne pe

Citește și:

Cum au ajuns romii în principatele române. Statistic, ei sunt mult mai numeroşi decât în orice ţară

Totul despre actrița care o interpretează pe Ferda, fiica profesorului Adil, în Doctorul minune. Cine este Seda Bakan?

Piaţa panourilor fotovoltaice a intrat într-o criză apocaliptică în Polonia

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Ferda din serialul Doctorul minune, casatorita cu unul dintre cei mai in voga catareti din Turcia! Iata cum arata frumoasa Seda Bakan, in postura de mamica, in viata reala!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies