Ea a fost prima iubire a celebrului Ümit Kantarcılar, protagonistul serialului Aripi frânte! Iată cine este superba actriță care i-a furat inima chipeșului Ümit în urmă cu opt ani!

,
Ümit Kantarcılar

Ümit Kantarcılar, un actor desăvârșit

[Sursa foto: Instagram Ümit Kantarcılar]

Ümit Kantarcılar este cunoscut drept unul dintre cei mai seducători și aventurieri actori ai momentului în Turcia. Iată cine a fost prima lui mare iubire!

Ümit Kantarcılar se numără printre cei mai admirați și apreciați actori din tânăra generație în Turcia. Deși are doar 34 de ani, carismaticul actor a reușit în cei aproape 16 ani de activitate pe platourile de filmare să cucerească publicul cu talentul lui desăvârșit și cu aspectul lui fizic uluitor. Telespectatorii din România l-au cunoscut pe chipeșul actor de curând, în distribuția serialului Aripi frânte, în care joacă rolul principal Onur.

Dincolo de carieră lui strălucită, Ümit Kantarcılar nu a avut parte și în viața personală de același mare succes, dimpotrivă a trecut deja printr-un divorț și încă se află în căutarea jumătății ideale. 

Ea a fost prima iubire a celebrului Ümit Kantarcılar, protagonistul serialului Aripi frânte

Născut în anul 1987, în însorită stațiune Antalya, Ümit Kantarcılar și-a descoperit pasiunea pentru actorie încă din adolescență și de atunci și-a dorit să își împlinească marele vis de a deveni un actor cunoscut și apreciat în lumea întreagă. La vârstă majoratului tânărul Ümit a decis să se înscrie la Facultatea de Teatru în cadrul Universității Maltepe, iar la scurtă vreme după absolvire a început să joace pe scenă Teatrului de Stat din Antalya.

Citeste si: Onur din serialul Aripi frânte, în cel mai frumos rol al vieții sale, cel de tătic! Iată cum a fost surprins celebrul Ümit Kantarcılar alături de fiica lui, Elis Naz, care îi seamănă enorm! Cei doi au o relație specială!

Tânărul actor a fost remarcat rapid datorită talentului sau uriaș dar și datorită carismei și aspectului sau fizic și astfel a început să fie curtat de multe case de producție din Turcia. În anul 2006, Ümit Kantarcılar a fost cooptat să joace primul lui rol într-un serial de televiziune, intitulat İki Aile, care i-a deschis calea către carieră strălucită de astăzi. 

Dincolo de viață profesională presărată cu multe succese, Ümit Kantarcılar nu s-a bucurat parte de aceleași satisfacțîi și pe plan personal. În urmă cu circa opt ani, carismaticul actor s-a îndrăgostit iremediabil de o superbă colegă de breaslă, Gamze Topuz, care la scurt timp i-a devenit soție. Însă după doar doi ani de căsnicie cei doi soți au decis de comun acord să divorțeze, în ciuda faptului că actrița Gamze Topuz era însărcinată.

Se pare că nici măcar venirea pe lume a fiicei lor, Elis Naz, nu a reușit să îi reunească pe părinții ei și să ii determine să mai dea o șansă căsniciei lor. Cu toate acestea celebrul actor a hotărât și-a recunoscut fiica și a decis să aibă grijă de ea în calitate de tată și să ii asigure cele necesare ei și fostei lui soții. În prezent, chipeșul actor se află încă în căutarea jumătății ideale și continuă să fie cât se poate de discret când vine vorba despre viață lui sentimentală.

Citeste si: Care este pasiunea ascunsă a lui Umit Kantarcilar, protagonistul din serialul ”Aripi frânte” Iată ce face atunci când nu este la filmări sau pe scenă

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Cine este și câți ani are Ahmet din serialul Aripi frânte! Iată cum arată celebrul actor Ahmet Varlı, la cinci ani de la încheierea filmărilor!

Americanii s-au înșelat grav în privința `operatiunii militare speciale ruse` din Ucraina

Cine este și câți ani are Ahmet din serialul Aripi frânte! Iată cum arată celebrul actor Ahmet Varlı, la cinci ani de la încheierea filmărilor!

Asya o pune la punct pe Derin! Aflați ce decizie radicală este pe cale să ia Asya în privința rivalei sale, în această seară, într-un nou episod dramatic din serialul Infidelul,...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies