Cine este și câți ani are Ahmet din serialul Aripi frânte! Iată cum arată celebrul actor Ahmet Varlı, la cinci ani de la încheierea filmărilor!

,
actori turci

Ahmet Varli, un actor talentat

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Renumitul Ahmet Varlı se numără printre cei mai apreciați actori ai momentului în Turcia.

Ahmet Varlı și-a urmat pasiunea pentru actorie și a luptat neîncetat încă din adolescență să devină într-o bună zi un actor renumit în Turcia. Anii au zburat și astăzi, acesta se numără printre cei mai talentați și apreciați actori ai generației sale în Turcia. Deși are doar 38 de ani, Ahmet a reușit să acumuleze peste un deceniu de experiență în domeniul actoriei și să se bucure de mari succese în carieră. 

Cine este și câți ani are Ahmet din serialul Aripi frânte

Ahmet Varlı s-a născut în anul 1984, în Trabzon, într-o familie modestă. Părinții săi i-au descoperit talentul actoricesc încă din copilărie și de atunci au început să ii sprijine și să îl îndrume către o carieră în acest domeniu. Astfel, peste ani, Ahmet a decis să studieze Facultatea de Arte Plastice, Departamentul de Actorie, în cadrul Universității Maltepe, pe care a absolvit-o cu brio în anul 2006. Doi ani mai târziu, Ahmet avea să își facă debutul pe platourile de filmare ale producției Şeytanın Pabucu. Au urmat și alte roluri în seriale și filme de excepție, care i-au adus mari succese de-a lungul anilor. 

aripi frante

Ahmet Varli, alaturi de colegii sai din Aripi frante

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Publicul din România l-a cunoscut pe Ahmet Varlı încă din anul 2010 în serialul Trădarea, în care a jucat rolul Ilhan, iar apoi a revenit în producția Kosem, în anul 2017, în care a interpretat rolul Pinhan Aga, iar de curând a reapărut în serialul Aripi frânte, în care joacă rolul Ahmet. În

anul 2010 celebrul actor a fost premiat în cadrul Afife Jale Theatre New Generation Special Award, iar în anul 2017, a fost de asemenea premiat la Festivalul de Film din Adana.

aripi frante

Ahmet Varli, in serialul Aripi frante

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Dincolo de platourile de filmare, Ahmet Varli este un bărbat la fel de ambițios, însă nu a avut parte de același mare succes că în viața profesională. Tânărul actor își caută încă jumătatea ideală și își dorește enorm să își construiască propria familie într-o bună zi.

aripi frante

Ahmet Varli, aparitie inedita cu noul look

[Sursa foto: Instagram Ahmet Varli]

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Cine este și câți ani are micuța Aysun din serialul Aripi frânte! Iată cum a fost cooptată Eliz Neşe Cagin în distribuția îndrăgitei producții și cum arată la cinci ani de la...

Ultima oră | DNA face anunțul oficial despre reținerea lui Niculae Bădălău

Cine este și câți ani are micuța Aysun din serialul Aripi frânte! Iată cum a fost cooptată Eliz Neşe Cagin în distribuția îndrăgitei producții și cum arată la cinci ani de la...

La mulți ani, Melis Tüzüngüç! Câți ani împlinește Zeynep din serialul „Aripi frânte” și cum a fost surprinsă de ziua ei

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies