Dumitru Dragomir, tragedie cumplită! A vorbit despre moartea lui Manuel, unul dintre cei doi băieți ai săi! "Nu mă împac până mor cu treaba asta"

,
Dumitru Dragomir și Denise Rifai

Dumitru Dragomir și Denise Rifai

[Sursa foto: Kanal D]

Dumitru Dragomir a vorbit la "40 de întrebări cu Denise Rifai" despre moartea lui Manuel, unul dintre cei doi băieți ai săi.


In articol:

Denise Rifai l-a întrebat, la emisiunea "40 de întrebări cu Denise Rifai" dacă a fost supărat pe Dumnezeu pentru această tragedie.

"Pe Dumnezeu nu te poți supăra, dar am o neîmplinire până mor. Sufocare mecanică (n.r.: cauza morții lui Manuel), i-a venit să vomite și a luat-o pe lângă trahee și a murit cu Bogdan în pat.

S-au mai întâmplat cazuri, dar de ce un copil care era sportiv de mare performanță avea controale medicale săptămânale ș.a.m.d.?

Nu m-am împăcat și nu mă împac până mor cu treaba asta. Mereu am crezut și cred că există compensație în lumea asta, că mi l-a luat Dumnezeu pe Manuel, dar am doi nepoți care seamănă leit cu el, fac fotbal amândoi.

A fost peste puterile mele de a înțelege. Bineînțeles că dacă nu plecam din Brașov o luam razna și eu și nevasta mea că stăteam toată ziua la cimitir(...) Părerea mea, sunt neîmplinit până mor din pricina morții fiului meu, Manuel", a mărturisit, tulburător, Dumitru Dragomir despre cel mai negru moment din viața sa și a familiei sale.

Citeste si: Mitica Dragomir, prieten apropiat al lui Corneliu Vadim Tudor: "Era intr-o criza financiara acuta, suferea enorm, saracul!"

Dumitru Dragomir are o familie foarte unită

Dumitru Dragomir îl laudă pe băiatul său, Bogdan, pentru cum este ca tată. "Eu am mai făcut greșeli, dar el niciuna, îl felicit.

Suntem o familie foarte unită, de nedespărțit. Și acum, în fiecare săptămână mergem și mâncăm cu copiii, cu nepoții, nepoții ne sar în brațe, ne iau de gât pe mine și pe nevastă-mea.

Dumitru Dragomir are doi nepoți din partea băiatului său, Bogdan.

Dumitru Dragomir și Denise Rifai

Dumitru Dragomir, față în față cu Denise Rifai

[Sursa foto: Kanal D]

Manuel, celălalt băiat al lui Dumitru Dragomir, a decedat când avea aproape 18 ani. Juca fotbal *profesionist, la Brașov.

„Băiatul meu a murit la 18 ani. Noaptea în somn a vomitat, a luat-o vomitătura pe trahee şi a murit în somn. Manuel îl chema. El era sportiv şi făcea vizite medicale. Nimeni nu a descoperit ce s-a întâmplat. Acidul gastric dacă intră în plămâni e mai nenorocit decât acidul sulfuric.

Am plecat din Braşov pentru că stăteam toată ziua la cimitir. Pentru mine el nu a murit. Am un tablou mare în casă cu el. E mereu acolo. Mai vorbesc cu el, mai şi plâng. Am avut o tărie supranaturală”, declara, anterior, Dumitru Dragomir despre tragedia care l-a marcat teribil, moartea fiului său, Manuel.

Citeste si: Mitică Dragomir, următorul invitat la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminică, de la ora 22:30, la Kanal D: “Sunt curat ca lacrima și drept ca lumânarea!”

 

Citește-ne pe

Citește și:

Dumitru Dragomir, scandal monstru la TV cu jurnalistul Florin Caramavrov: "Spune, bă, nenorocitule..."! S-a ajuns la jigniri dure

VIDEO + FOTO Membrii unei organizații s-au dus peste liderii AUR, la sediu: 'Să se opună ferm oricăror încercări de minimizare sau negare a Holocaustului'

BREAKING NEWS! Gata, a început! A fost deschis focul în Ucraina! Au murit cinci militari! Revenim cu detalii!

Mitica Dragomir, prieten apropiat al lui Corneliu Vadim Tudor: "Era intr-o criza financiara acuta, suferea enorm, saracul!"

Câți bani îi aduc, de fapt, lui Dumitru Dragomir cele 3 pensii speciale pe care le încaseză de la stat lună de lună?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies