Duminică, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”, Mesagerii Domnului

Author: Lavinia Medrea

Duminica aceasta, de la ora 14:30, emisiunea “Asta-i România!”, difuzată la Kanal D, ne invită să călătorim în Grecia, la Schitul Lacu, pe Muntele Athos, pentru a-i cunoaște pe călugării români, „intermediarii” dintre oameni și Dumnezeu.

Schitul Lacu, una dintre cele mai vechi vetre monastice românești de pe Sfântul Munte, strânge laolaltă peste 300 de ani călugării români care ridică, în fiecare secundă, rugăciuni către cer, iar prin dantela de nori ce înconjoară așezarea se ascund chiliile în care călugării își duc viața într-un ritual vechi de mii de ani.

Duminică, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”, Mesagerii Domnului

Prin intermediul „ Asta-i România! ” îi vom cunoaște pe starețul Pimen Vlad și pe părintele Teologos. Aici, la Schitul Lacu, este locul din care vin către noi cele mai puternice rugăciuni, sfaturi, vorbe, pilde, pe care ne dorim să le auzim.

Citește și: Duminică, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”, Blocul cu cărți

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Tot duminică, la „Asta-i România!” aflăm și povestea lui Raducu, copilul de numai 2 ani, dispărut timp de 25 de ore, la granițele micuței localități din Botoșani. Din fericire, Răducu s-a întors în brațele părinților viu și nevătămat, iar localnicii vorbesc despre un miracol, în vreme ce familia spune că micuțul ar fi fost păzit de un lup în pădure, un animal cu rol de înger păzitor.

Nu ratați duminică, de la ora 14:30, o nouă ediție „Asta-i România!”, emisiune prezentată de Mihai Ghiță, numai la Kanal D.

Citește și: Duminică, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”, singuri pe lume

 

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!