Duminică, la “Asta-i România!” - povestea uluitoare a Mariei, o viață de muncă și credință

Author: Diana Tilă
Actualizat: 16 feb 2024, 17:16

Duminică, de la ora 14:30, la Kanal D, emisiunea de reportaje ”Asta-i România!” ne propune să urmărim o poveste de viață uluitoare.

Duminică, de la ora 14:30, telespectatorii sunt invitați să urmărească o poveste de viață uluitoare în emisiunea de reportaje "Asta-i România!", difuzată la Kanal D.

Citește și: Duminică, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”, singuri pe lume

Povestea uluitoare a Mariei, o viață de muncă și credință

Maria, o femeie de 63 de ani, locuiește de 40 de ani într-un bordei  în pădure.

Timp de ani de zile, împreună cu soțul său, a săpat fântâni, dar acum, după ce a rămas singură, lucrează din greu pentru a-și câștiga existența.

Cu un venit lunar de puțin peste 150 de lei din ajutor social, Maria nu se plânge, ci își duce viața cu demnitate, muncind neîncetat pentru a supraviețui. Ea săpa morminte, lucra în câmp și tăia lemne, fără să se plângă vreodată.

De când a rămas văduvă, găsește alinare în credință și în liniștea pădurii.

Ironia sorții este că, după ani de zile în care a săpat pământul pentru a găsi apă și pentru a ajuta pe alții, acum este ea cea care are nevoie de o fântână pentru a nu mai trebui să transporte apă de la vecini sau să se roage pentru ploaie.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

În timpul liber, Maria găsește pace și liniște în mijlocul naturii. Ea își duce existența demnă în bordeiul său, unde soba scoate mai mult fum decât căldură, iar tavanul pare că se prăbușește. Singura sa avere sunt icoanele care împodobesc pereții, pentru că în credință găsește puterea de a merge înainte.

Citește și: Duminică, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”, băiatul țesător

Nu ratați duminica, de la ora 14:30, această ediție emoționantă a emisiunii "Asta-i România!", prezentată de Mihai Ghita, la Kanal D.

 


Momente de senzație în Casa iubirii! Sebastian l-a dat de gol pe Bogdan! Concurentul n-a avut încotro și a recunoscut că o place pe Rebecca! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!