Duminică, de la 14:30, la "Asta-i România", povestea unui tată care luptă zi de zi pentru a-și crește cei cinci copii

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 23 feb 2024, 16:04

Nu ratați duminică, de la ora 14.30, la Kanal D, povestea emoționantă a acestei familii la "Asta-i România", prezentată de Mihai Ghiță.

Duminică, de la ora 14:30, la Kanal D, emisiunea de reportaje ”Asta-i România!” ne invită să-i cunoaștem pe Miruna, Sofia, Maria, Mihai și Mario, cinci copii cu vârste cuprinse între 4 și 10 ani care trăiesc în două cămăruțe luate cu chirie, împreună cu tatăl lor. Aici bărbatul se chinuie să nu le lipsească nimic, dar mai presus de toate are grijă să le împartă dragostea în mod egal.

Povestea unui tată care luptă zi de zi pentru a-și crește cei cinci copii

Micuții trăiesc zi de zi cu speranța că mama lor, care i-a părăsit pe când tatăl se afla la muncă în străinătate, se va întoarce acasă și va avea grijă de ei. De când cea care le-a dat viață a plecat, tatăl a rămas să-i țină locul, să șteargă lacrimile copiilor, să îi țină de mână și să aibă grijă de ei.

Citește și: Femeia care trăiește singură în mijlocul pădurii și sapă morminte pentru a supraviețui! „E greu când ești singur!” Iată povestea tristă a Mariei care dă tuturor o lecție de demnitate

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Cât timp tatăl a fost plecat, familia o ducea bine.

Bărbatul trimitea bani acasă cu speranța că partenera sa de viață va avea grijă de gospodărie și de cei cinci micuți. Însă când s-a reîntors acasă a găsit facturile neplătite și copiii neîngrijiți. Femeia a decis să părăsească familia, astfel încât bărbatul este acum și tată, și mamă pentru cele cinci suflete nevinovate. El este cel care oferă ajutor la teme, face mâncare și se ocupă de gospodărie. Copiii sunt frumoși, isteți și înțeleg sacrificiul tatălui, chiar dacă sunt mici.
Înțeleg cât îi este de greu lui, un om mare, să le fie și mama în același timp, să îi aline și să aibă grijă de ei. Omul muncește cu ziua, pe unde apucă, încercând să fie cât mai aproape de copiii săi.

Nu ratați duminică, de la ora 14.30, la Kanal D, povestea emoționantă a acestei familii la "Asta-i România", prezentată de Mihai Ghiță.

Citește și: Talentul nu are etnie! Iată povestea impresionantă de viață a unei învingătoare! Alexandra Toader este artista care duce cu mândrie numele României peste tot în lume