Talentul nu are etnie! Iată povestea impresionantă de viață a unei învingătoare! Alexandra Toader este artista care duce cu mândrie numele României peste tot în lume

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 22 feb 2024, 14:22

Alexandra Toader, o artista desăvârșită

Sursa: Captură YouTube

Alexandra Toader a plecat dintr-o familie de lăutari și a ajuns pe marile scene ale lumii! „Fără muzică nu pot sa respir!” A cântat pentru Papa, a urcat pe scenă alături de Robin Williams, dar nu a uitat nicio clipă de unde provine!

Emisiunea Asta-i România aduce în atenția publicului încă o poveste impresionantă de viață a unei cântărețe extrem de talentată ce a ajuns să cânte pe marile scene ale lumii. Alexandra Toader a plecat dintr-un cartier mărginaș din București și a ajuns pe cele mai înalte culmi ale succesului. Talentul, moștenit din familie, i-a trasat destinul și a dus-o acolo unde își închipuia niciodată că poate ajunge. A cântat pentru Papa, a urcat pe scenă alături de Robin Williams, dar nu a uitat nicio clipă de unde se trage.


Alexandra Toader este artista de etnie romă care duce cu mândrie numele României peste tot în lume.

Alexandra Toader a plecat dintr-o familie de lăutari și a ajuns pe marile scene ale lumii

Echipa emisiunii Asta-i România vă face cunoștință cu Alexandra Jasmine Toader, un nume care apare des pe afișele concertelor susținute peste tot în lume de mari artiști. Un nume cu care România se mândrește oricând.

Alexandra a crescut și a copilărit în cartierul Vatra luminoasă, între blocurile gri, aceasta își țesea visul.

„Am vârsta de 40 de ani și sunt o țigancă violistă, mândră că am ajuns să cant pe cele mai mari scene ale lumii! De 13 ani sunt membră a Orchestrei Simfonice București! Fără muzică nu trăiesc, fără muzică nu pot să trăiesc, nu pot să respir! Muzică face parte din viață mea de când mă trezesc și până mă culc! Adorm cu muzică, mă trezesc cu muzică, mănânc cu muzică, fac muzică, absolut totul la mine este muzică!”

, a spus Alexandra.

Provenită dintr-o familie în care se cânta știa că asta îi place, dar nu își imagina cât de departe va ajunge într-o bună zi. Muzica avea să îi traseze drumul încă de la vârsta de cinci ani, din ziua în care mama îi punea în mâna prima vioară, care peste ani a devenit violă. Mama a fost cea care a văzut în ea potențialul și talentul și care a investit totul pentru că ei să îi fie bine.

Însă n-a mai apucat să se bucure de marele succes al fiicei și asta o doare cel mai tare pe Alexandra.

Citește și: „Azilele groazei” continuă să facă victime! Acuzații grave într-un centru de îngrijire din București! „Nu mai chemați salvarea, lăsați-i să moară!”

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

„În fiecare secundă vorbesc cu ea! Mereu am aici brățara ei, niciodată nu o scot de la mână și acest inel... eu nu port aur, nu-mi place aurul, dar simt că o am aici cu mine, pentru că le-a avut până în ultima clipă! În fiecare secundă îi mulțumesc pentru tot ceea ce a făcut și cât de mult s-a sacrificat pentru mine!”, a spus Alexandra Toader.

Alexandra a absolvit Liceul de Muzică George Enescu din București și Universitatea Națională de Muzică din capitală, finalizându-și studiile de Master în Germania.

Citește și: Femeia care trăiește singură în mijlocul pădurii și sapă morminte pentru a supraviețui! „E greu când ești singur!” Iată povestea tristă a Mariei care dă tuturor o lecție de demnitate