Dragoș nu crede ca Maria va mai avea viață lungă în Casa Iubirii: "Nu va mai rezista mult" Ce ar face fostul concurent daca ar întâlni-o în afara competiției matrimoniale

,
Dragos si Maria la cutite

Ce spune Dragos despre Maria

[Sursa foto: Captură YouTube]

Fostul concurent de la Casa Iubirii si-a spus parerea despre cei ramasi in Casa Iubirii si despre cuplurile formate.

Dragoș, unul din foștii concurenți de la Casa Iubirii, le-a făcut o caracterizare foștilor sai colegi din cadrul show-ului matrimonial, iar cei care par reali din punctul lui de vedere și au șansă să formeze un cuplu pe termen lung sunt Larisa și Ionut.

Despre Măria, cea cu care și-ar fi dorit să aibă o relație și a tot marșat pe glume în ce o privește, Dragoș a spus că nu prea o vede departe în competiția matriomoniala.

Citeste si: Dragoș, fostul concurent de la Casa Iubirii o desființează pe Maria: "Nu cred că își are locul acolo, a venit pentru altceva! Sunt foarte sincer în ce spun"

Dragos ar fi votat-o pe Maria in fiecare Gala

"Ea nu e pentru așa ceva, ar putea veni altcineva în locul ei, o fata cu subiecte plauzibile, o fata care ar putea să se îndrăgostească, a dezvăluit Dragoș pentru Culisele Iubirii. Tine locul unei persoane care ar fi putut face ceva în Casa Iubirii. Cred că o votam în fiecare Gala și ea pe mine.

Când iese afara, poate ne căsătorim, ce să zic. O să radem, dar nu se știe, de la ura la iubire, e un pas. Eu la Botoșani nu mă mut. Eu nu cred că se vă muta George la Botoșani.

Dragos ar vota-o pe Maria in fiecare Gala

Dragos nu crede ca Maria are ce cauta la Casa Iubirii

[Sursa foto: Instagram]

Larisa, daca s-ar muta la București, ar face un cuplu stabil. Pe mine mă recunosc oamenii, vin să facem poze. Lumea mă recunoaște. A fost o placere să mă reîntâlnesc cu o parte din foștii concurenți. Aștept să iasă clipul Biancai. Ea e o fata talentata, frumoasa. Mă înțeleg bine cu ea. Și cu Adrian am vorbit, ne-am întâlnit. L-am ajutat așa cumva.

Dragos, dezvaluiri despre Adrian. De ce nu a rezistat la Casa Iubirii

El e un tip atipic, pe inteligenta, pe partea culturala, noi suntem de cartier. El face parte din alta lume, nu e obișnuit cu televiziunea. Mi-a fost drag, am mai și glumit, s-a supărat la un moment dat. Ei cumva au evoluat frumos în emsiune, apoi nu stiu ce s-a întâmplat. Bianca e mai complicata, ea nu a fost atrasa fizic, a uitat de ambalaj. Nu era genul lui. Poate cu Andrei, ar putea încercă. Ea defilează, a dezvăluit Dragoș pentru Culisele Iubirii. 

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Alin și Andreea, în prag de eliminare. Ionuț va decide cine părăsește Casa Iubirii. O ediție incendiară, mâine, 4 decembrie

Petre Daea anunță că România va avea cea mai mică producţie de porumb din ultimii 15 ani

Alin și Andreea, în prag de eliminare. Ionuț va decide cine părăsește Casa Iubirii. O ediție incendiară, mâine, 4 decembrie

Ar putea Claudia Puican să îl înșele pe Armin Nicoară? Soția artistului a recunoscut totul: „Își vede fiecare de viața lui”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies