Dragoș, fostul concurent de la Casa Iubirii o desființează pe Maria: "Nu cred că își are locul acolo, a venit pentru altceva! Sunt foarte sincer în ce spun"

,
Dragos vorbeste despre Maria de la Casa Iubirii

Ce spune Dragos despre Maria de la Casa Iubirii

[Sursa foto: Instagram]

Fostul concurent de la Casa Iubirii are o parere foarte adanc inradacinata despre Maria, cea pe care a placut-o la un moment.

Dragoș, fostul concurent de la Casa Iubirii a fost foarte deschis în ce privește comentariile la adresa concurenților actuali din cadrul reality show-ului.

Măria a fost prima concurenta luata în vizor de care Dragoș. Fostul concurent nu prea a menajat-o și chiar a spus că nu prea are ce cauta în competiție.

Dragos o desfiinteaza pe Maria de la Casa Iubirii

"Eu nu cred că își are locul acolo, a spus Dragos pentru Culisele Iubirii. Cred că a venit pentru altceva, a venit să se afirme, pentru partea economica. Nu are rost să discutam voalat. E o atracție fizica, un fitil cu George. Nu cred că rămân împreună, fac parte din zone diferite, e foarte greu. Nu cred în relația lor. Ea e foarte mica de ani și imatura. Nu am observat o caracteristica de apropiere intre ei doi. Intre Bianca și Adrian am simțit la început. La ei este o chestie de show. Nu este o relație falsa, ci forțată.

Nu sunt atât de apropiați.

Dragos o desfiinteaza pe Maria de la Casa Iubirii

Dragos nu crede in cuplul format dintre Maria si George

[Sursa foto: Captură YouTube]

M-a surprins că Nicoleta a fost nominalizata. Cuplul lor, ce să zic, îmi amintesc că Nicoleta a zis că a venit pentru Sorin la început. Lucrurile pot continua într-un mod mai bun sau mai rău. Nu am nimic cu el, dar nici nu îl am la inima. Este muncitor, este la locul lui. Nu am avut nicio altercație cu el. Are alta gândire, suntem diferiți, prefer să nu intram în clinciuri. E problema lor.

Dragos nu crede in cuplul format din Maria si George

Eu aș fi vrut să întâlnesc o fata matura. Foarte matura și pe subiect în Casa nu exista. Bianca a zis că sunt fete mai nebunatice. Măria nu mi se pare o fata matura. Am încercat să vorbesc cu ea, dar ea pune un zid. George este mai retras, eu sunt mai direct. Sunt anumite gesturi care pe femei le dau de gol, la Măria nu am văzut. 

Radu se joaca mult, e mai copilăros, mai nebun. Xenia are un soi de seriozitate. Nu îl văd cu Kinga. Ea e mai bărbătoasă. Femeia să conducă o relație, mai ciudat. Eu sunt prieten cu Nicolas, se potrivea cu Kinga. Cu ea am discutat, ea vrea un bărbat puternic, să o sprijine din toate punctele de vedere, a declarat Dragoș pentru Culisele Iubirii.

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

„E mort, și îngropat, și cu pomana de șapte ani făcută”. Anamaria Prodan și copiii ei nu mai vor să audă de Laurențiu Reghecampf

Preşedintele Rumen Radev a răbufnit după ce Austria și Olanda au spus că resping aderarea Bulgariei la Schengen: Primim cinism

„E mort, și îngropat, și cu pomana de șapte ani făcută”. Anamaria Prodan și copiii ei nu mai vor să audă de Laurențiu Reghecampf

Getuța Sterp, surprinsă plângând în casa lui Sebastian Craciunescu. Ce a pățit fiica cea mică a mamei Geta

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies