Lolrelai, adevărul despre relația cu Iancu Sterp: "Putem să avem un alt tip de relație!"

,

Lolrelai, una din cele mai profitabile tiktoker-ite din Romania a vorbit deschis despre relatia pe care o are cu Iancu Sterp.

Luni de zile s-a speculat faptul că Iancu Sterp și Lolrelai ar avea o relație în adevăratul sens al cuvântului, asta până când fiul mamei Geta și-a prezentat oficial iubita, pe Denișa, în mediul virtual.

La mai bine de câteva săptămâni, Lolrelai vorbește deschis despre relația pe care o are, de fapt, cu Iancu Sterp.

Ce relatie au Lolrelai si Iancu Sterp

"Da, îmi este prieten, mă încurajează și eu îl încurajez, este o minune de om, din punctul meu de vedere, am tot spus asta. Este un om de care m-am apropiat din prima secunda de când ne-am intersectat. Dar dincolo de mici glumite și eu fac asta cu țoață lumea și el este destul de jovial, nu am avut o relație. Nu s-a consumat nimic intre noi și uite așa putem să avem o alta relație, a dezvaluit Lolrelai in podcastul Roxanei Nemes de pe wownews

Lolrelai, despre momentul cand s-a apucat de TikTok

Lolrelai despre drama din copilarie

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Drama ascunsă a lui Lolrelai: "Părinții mei au băut de când am venit eu pe lume. Aveau un atașament special față de sticlă"

Iancu este foarte determinat. În momentul în care își propune ceva, îi iese și își da tot interesul. Și l-am cunoscut și prin prisma antrenorului, am fost și la rudele lui, adică l-am cunoscut, cred eu, destul de bine și este un învingător în tot ce își propune. Are 23 de ani, totuși, trebuie să fie și neserios din anumite puncte de vedere. Neseriozitate ar fi. Are timp să regleze din mers." 

Cât despre felul cum arata acum, Lolrelai a dezvăluit faptul că nu întotdeauna s-a considerat un om frumos, dimpotrivă, însă odată ce a muncit cu ea, la fel și cei din jur, a ieșit la iveala omul de azi: "Nu faptul că m-am făcut blonda, mă face frumoasa, ci am o strălucire în ochi pe care înainte nu o aveam din cauza tristeții. Durerea și tristețea urlau și corpul meu exprima asta, durerea nu ia o forma frumoasa. Am fost în depresie și treaba asta o reflacta fiecare por al meu. În secunda în care nu zâmbesc, oamenii cred că sunt trista. M-am îngrășat vreo 10 kilograme, am pus și pe fund și am început să capăt forme. Nu am purtat pantaloni scurți până la 22 de ani, îmi era foarte rușine de corpul meu." 

Lolrelai despre parintii ei

Lolrelai vorbeste despre drama din copilarie

[Sursa foto: Instagram]

Lolrelai: "Am trait sub amenintarea ca o sa o pierd pana am pierdut-o"

Am mancat 6 luni de la Mc, in fiecare zi. Am pus doar un kilogram. Eram o victima si ma complaceam in asta. Mergeam, ii salvam de altii, nu aveam capacitatea sa ma salvez pe mine. Unii sunt bucuria mea, reusita mea si ma ghemuiam acolo langa cada si ma rugam sa ma salvez. Traiam o drama absoluta. Mama avea vreo 100 de kg, am vazut-o in situatii umilitoare, am vazut-o in ipostaze in care simteam si repulsie. Ma chinuiam sa o ridic, tata era si el baut si o injura. Am trait sub amenintarea ca o sa o pierd pana am pierdut-o, a dezvaluit Lolrelai plangand. 

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Ella Tina, despre ultimele cuvinte pe care mama i le-a spus înainte să moară: "A fost un apel telefonic"

Un român a câștigat de 14 ori la loterie. Metoda genială pe care a aplicat-o în mai multe țări

Ella Tina, despre ultimele cuvinte pe care mama i le-a spus înainte să moară: "A fost un apel telefonic"

Suma fabuloasă pe care ar fi cerut-o Iancu Sterp pentru o bătaie de 9 minute în galele RXF

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies