Doruk din serialul Totul pentru familia mea, pasiune uluitoare! Iată cu ce se ocupă chipeșul Onur Seyit Yaran, dincolo de actorie!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 07 dec 2022, 22:58
Foto(6)

Onur Seyit Yaran se numără printre cei mai talentați și frumoși actori ai momentului în Turcia. Iată care este cea de-a doua mare pasiune a chipeșului actor!

Deși are doar 27 de ani, Onur Seyit Yaran a reușit să cucerească publicul cu talentul lui desăvârșit și cu o carismă deosebită încă de la primele lui apariții pe micile ecrane. Încă din perioada adolescenței Onur a început să practice diverse sporturi, care l-au ajutat să se dezvolte armonios, în paralel a început să cocheteze cu modelingul, devenind rapid un fotomodel de succes. Iar în anul 2018, tânărul a pătruns și în lumea cinematografiei, dovedind un talent uluitor.

Doruk din serialul Totul pentru familia mea, pasiune nebănuită

Onur Seyit Yaran s-a născut în anul 1995, în Istanbul, unde a crescut și a studiat peste ani. Acesta și-a descoperit încă din copilărie pasiunile pentru sport, modeling și actorie, iar părinții săi au decis să îl sprijine în toate alegerile sale pe plan profesional. Pentru era extrem de pasionat de sport, Onur a decis să se înscrie la Facultatea de Management Sportiv, în cadrul Universității Hăliç, pe care a absolvit-o cu brio.

Încă din perioada liceului, tânărul a început să practice fotbal și tenis, două dintre sporturile lui preferate, ajungând la nivel profesionist.

Citește și: Carismaticul Doruk din noul serial Totul pentru familia mea, apariție inedită alături de cea mai importantă și iubită femeie din viața sa! Iată cum a fost surprins tânărul actor Onur Seyit Yaran!

Tot la vârsta majoratului, Onur s-a orientat și către modeling, ajungând rapid un model apreciat.

Mai mult decât atât în anul 2016, pe când avea doar 21 de ani, Onur Seyit Yaran a câștigat titlurile de Cel mai bun model al Turciei și de Cel mai bun model al Lumii, premii ce l-au făcut celebru. Doi ani mai târziu, ambițiosul tânăr avea să debuteze pe platourile de filmare ale serialului Kalk Gidelim, în care a jucat impecabil. În 2019 Onur a mai câștigat un casting important, pentru un nou serial, Vuslat, iar în anul 2021, carismaticul tânăr a acceptat să facă parte din distribuția producției Totul pentru familia mea, în care a interpretat magistral rolul Doruk.

Deși a cunoscut rapid succesul și pe platourile de filmare, Onur Seyit Yaran nu a renunțat nici la celelalte mari pasiuni ale sale, sportul și modelingul. Celebrul actor a publicat în vara aceasta pe contul lui de socializare câteva imagini inedite în care a fost surprins pe terenul de tenis, semn clar că adoră acest sport.

Calendar Ortodox 21 ianuarie 2023: Ce sărbătorește Biserica Ortodoxă sâmbătă? Rugăciunea pentru sănătate și vindecare 

Citește și: Nebahat din serialul Totul pentru familia mea, schimbare spectaculoasă de look! Iată cum și-a făcut apariția celebra actriță Simge Selçuk!

 

 


Cristina și Radu au parte de primele tensiuni, în Casa iubirii! Ce anume a supărat-o pe tânăra concurentă! Iată ce decizie au luat cei doi în privința relației lor! „M-a deranjat în camera roșie un gest pe care l-ai făcut!”

Primele momente tensionate pentru Cristina și Radu! Tânăra a mărturisit ce anume a deranjat-o la comportamentul partenerului ei. Iată ce se va întâmpla cu idila lor în Casa iubirii!

Cookies