Nebahat din serialul Totul pentru familia mea, schimbare spectaculoasă de look! Iată cum și-a făcut apariția celebra actriță Simge Selçuk!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 01 feb 2023, 12:26
Foto(6)

Simge Selçuk se numără printre cele mai talentate și frumoase actrițe ale momentului în Turcia.

Superba actriță Simge Selçuk are 47 de ani și face parte din elită cinematografiei turcești. Aceasta a cucerit publicul încă de la primele sale apariții pe micile ecrane și treptat a devenit celebra și în străinătate, datorită rolurilor sale jucate magistral în seriale și filme de excepție. Dincolo de profesie, Simge Selçuk este o femeie la fel de ambițioasă și de grijulie cu felul în care arată, chiar și atunci când nu se află pe platourile de filmare.

Deși nu mai este la prima tinerețe, îndrăgită actrița are o silueta perfectă și nu s-a sfiit să recurgă la numeroase transformări de look de-a lungul anilor.

Nebahat din serialul Totul pentru familia mea, schimbare spectaculoasă de look

Simge Selçuk a venit pe lume în anul 1975, în Ankara, într-o familie înstărită care i-a oferit toate condițiile pentru a crește și a studiat în domeniul pe care și l-a dorit.

La vârsta majoratului, Simge a decis să studieze Facultatea de Muzică și Artele Spectacolului din cadrul Universității Bilkent, pe care a absolvit-o cu succes, devenind o actriță cu drepturi depline, așa cum visase încă din adolescență.

Citește și: Nebahat din serialul Totul pentru familia mea, surprinsă fără machiaj! Iată cum arată celebra actriță Simge Selçuk, în vârstă de 47 de ani, atunci când nu se află în lumina reflectoarelor!

Deși părinții săi i-au oferit mereu sprijin în tot ceea ce a făcut în viața profesională, Simge a muncit mult, construindu-și cariera pas cu pas. În anul 1993, ambițioasă tânăra a debutat pe platourile de filmare ale serialului Ferhunde Hanımlar. Ulterior, Simge a început să primească din ce în ce mai multe oferte de a juca în noi proiecte de succes. Cea mai recentă producție în care superba actriță a jucat este serialul Totul pentru familia mea, în care a interpretat rolul Nebahat, care i-a adus o mare reușită pe plan profesional.

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Panică și groază pentru Cansu Dere, eroina serialului Infidelul! Locuința sa din Istanbul a fost cuprinsă de flăcări! Iată care a fost cauza incendiului și cum se simte în prezent celebra actriță!

Simge Selçuk este considerată astăzi una dintre cele mai frumoase actrițe ale Turciei. Deși are 47 de ani, această are o silueta perfectă și nu a ascuns niciodată faptul că a apelat al câteva intervenții estetice. Anul trecut, celebra actrița a publicat pe contul ei de socializare câteva imagini de senzație, care au făcut furori în rândul fanilor ei deoarece și-a făcut apariția cu părul negru tuns scurt. În cele din urmă, această a anunțat că a folosit o perucă pentru a-și schimbă înfățișarea.

Citește și: Nebahat din serialul Totul pentru familia mea, considerată una dintre cele mai frumoase și talentate actrițe din Turcia! Iată cum arăta celebra Simge Selçuk, în urmă cu două decenii, când a debutat pe platourile de filmare!

 


Natalia a dat cărțile pe față în Casa iubirii! Concurenta l-a înfruntat aprig pe Robert și i-a mărturisit tranșant lui Marinel că nu simte nimic pentru el! „N-a fost scânteia aia! Am încercat! Dar nu pot să spun că s-a schimbat foarte mult!”

Influențată de Radu, Natalia le-a mărturisit lui Robert și lui Marinel că nu a simțit pentru niciunul dintre ei scânteia care să ducă la o posibilă relație! „Eu n-am avut chestia asta din păcate cu tine!”

Cookies