Nebahat din serialul Totul pentru familia mea, schimbare spectaculoasă de look! Iată cum și-a făcut apariția celebra actriță Simge Selçuk!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 01 feb 2023, 12:26
Foto(6)

Simge Selçuk se numără printre cele mai talentate și frumoase actrițe ale momentului în Turcia.

Superba actriță Simge Selçuk are 47 de ani și face parte din elită cinematografiei turcești. Aceasta a cucerit publicul încă de la primele sale apariții pe micile ecrane și treptat a devenit celebra și în străinătate, datorită rolurilor sale jucate magistral în seriale și filme de excepție. Dincolo de profesie, Simge Selçuk este o femeie la fel de ambițioasă și de grijulie cu felul în care arată, chiar și atunci când nu se află

pe platourile de filmare. Deși nu mai este la prima tinerețe, îndrăgită actrița are o silueta perfectă și nu s-a sfiit să recurgă la numeroase transformări de look de-a lungul anilor.

Nebahat din serialul Totul pentru familia mea, schimbare spectaculoasă de look

Simge Selçuk a venit pe lume în anul 1975, în Ankara, într-o familie înstărită care i-a oferit toate condițiile pentru a crește și a studiat în

domeniul pe care și l-a dorit. La vârsta majoratului, Simge a decis să studieze Facultatea de Muzică și Artele Spectacolului din cadrul Universității Bilkent, pe care a absolvit-o cu succes, devenind o actriță cu drepturi depline, așa cum visase încă din adolescență.

Citește și: Nebahat din serialul Totul pentru familia mea, surprinsă fără machiaj! Iată cum arată celebra actriță Simge Selçuk, în vârstă de 47 de ani, atunci când nu se află în lumina reflectoarelor!

Deși părinții săi i-au oferit mereu sprijin în tot ceea ce a făcut în viața profesională, Simge a muncit mult, construindu-și cariera pas cu pas. În anul 1993, ambițioasă tânăra a debutat pe platourile de filmare ale serialului Ferhunde Hanımlar. Ulterior, Simge a început să primească din ce în ce mai multe oferte de a juca în noi proiecte de succes. Cea mai recentă producție în care superba actriță a jucat este serialul Totul pentru

familia mea, în care a interpretat rolul Nebahat, care i-a adus o mare reușită pe plan profesional.

Citește și: Dinu Maxer rupe tăcerea, după divorț: „Am tot sperat că ne vom împăca”. Deea a plecat de acasă acum 4 săptămâni

Când va reveni îndrăgitul serial Prețul fericirii la Kanal D? Iată când vor fi difuzate noi episoade captivante, care vor aduce în atenția publicului continuarea poveștii tulburătoare de viață a buclucașei Yildiz!

Simge Selçuk este considerată astăzi una dintre cele mai frumoase actrițe ale Turciei. Deși are 47 de ani, această are o silueta perfectă și nu a ascuns niciodată faptul că a apelat al câteva intervenții estetice. Anul trecut, celebra actrița a publicat pe contul ei de socializare câteva imagini de senzație, care au făcut furori în rândul fanilor ei deoarece și-a făcut apariția cu părul negru tuns scurt. În cele din urmă, această a anunțat că a folosit o perucă pentru a-și schimbă înfățișarea.

Citește și: Nebahat din serialul Totul pentru familia mea, considerată una dintre cele mai frumoase și talentate actrițe din Turcia! Iată cum arăta celebra Simge Selçuk, în urmă cu două decenii, când a debutat pe platourile de filmare!

 


Un nou episod al serialului turcesc „Prețul Fericirii” este difuzat la Kanal D joi, 30 martie 2023. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.