„Dormeam în parc, lângă aurolaci” Ioana Tufaru, salvată de Alexandru Arșinel de pe străzi. Fiica Andei Călugăreanu nu a mai suportat indiferența tatălui

Author: Laura Macovei
Actualizat: 17 ian 2024, 11:00

„Dormeam în parc, lângă aurolaci” Ioana Tufaru, salvată de Alexandru Arșinel de pe străzi

 
Sursa: Captură YouTube

Ioana Tufaru este fiica regretatei artiste, Anda Călugăreanu. Trecutul femeii a fost unul dureros, mai ales după moartea mamei sale, deoarece nu a putut găsi niciun sprijin în cel care îi era tată.

Ioana Tufaru a vorbit transparent despre momentele cumplite prin care a trecut, de când mama sa a părăsit-o. Vedeta avea doar 14 ani atunci când mama sa a plecat la ceruri, în urma unor lupte crâncene cu o boală nemiloasă.

Ioana Tufaru, salvată de Alexandru Arșinel de pe străzi

Ioana Tufaru a ajuns să doarmă pe străzi, după ce tatăl ei nu a mai vrut-o.

Vedeta a povestit, în cadrul emisiunii „în Oglindă”, despre experiența neplăcută, dar care a avut un final fericit, în cele din urmă.

Citește și: Ioana Tufaru, devastată de moartea Ronei Hartner: „Aș fi vrut să fiu la concertul ei, nu la înmormântare” Cele două au împărtășit o durere comună

„Am crezut că poate în al 12-lea ceas o să mă vrea, dar n-a vrut.

Mi-a spus să mă duc unde vreau și să înțeleg că nu are posibilitate să mă țină. Mi-a trântit ușa în nas și mi-a zis să mă descurc. Nu mai eram minoră, nu mai puteam coordona cum voia el.

Așa a reieșit, că nu mai are ce să facă cu mine. M-am dus pe străzi, în parc. Efectiv dormeam în parc, lângă aurolaci, până când Dumnezeu și mama care mă veghează, au făcut ca parcul acela să fie în fața teatrului de revistă Constantin Tănase, unde mama mea a activat în ultimii trei ani de viață.

A fost angajata acelui teatru.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

La vremea aceea, fiind director Arșinel, cineva s-a dus și i-a spus „cum e posibil ca fiica Andei să doarmă în parc, pe bancă?” a mărturisit aceasta.

De ce nu muncește Ioana Tufaru

Întrebarea pe care mulți și-o pun este „de ce nu muncește Ioana Tufaru”, care este motivul din spatele comodității vedetei și ce o oprește din a își câștiga existența dintr-o meserie.

Ioana Tufaru a recunoscut că mulți au judecat-o din cauza acestui aspect, însă vine cu un răspuns care lămurește situația.

„Am fost în stare să fac foarte multe lucruri pentru bani. Nu e vorba de prostituție, dar eram deschisă spre aproape orice.

Cred că a fost cel mai discutat subiect. Cei care mă acuză trebuie să se gândească și la motive.

Eu sunt un om căruia nu-i place să dea detalii de organismul meu, de corpul meu, sunt un om cu probleme de sănătate, un om care nu prea depune mare efort și am lucrat, dar nu am lucrat niciodată cu carte de muncă,” a mai spus aceasta.

 


Momente de senzație în Casa iubirii! Sebastian l-a dat de gol pe Bogdan! Concurentul n-a avut încotro și a recunoscut că o place pe Rebecca! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!