Dorian Popa a suferit o intervenție chirurgicală. Iată declarațiile artistului despre starea sa de sănătate

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 03 aug 2022, 01:25

Dorian Popa s-a operat la nas din cauza unor probleme respiratorii

Sursa: Instagram

Dorian Popa a suferit acum două zile o intervenție chirurgicală. Cântărețul s-a operat la nas din cauza unei deviații de sept care îi provoca probleme cu respirația. Iată cum se simte artistul după intervenție.

Dorian Popa a suferit acum două zile o intervenție chirurgicală. Cântărețul s-a operat la nas din cauza unei deviații de sept care îi provoca probleme cu respirația. Iată cum se simte artistul după intervenție.

Dorian Popa a suferit o intervenție chirurgicală. Iată declarațiile artistului despre starea sa de sănătate

Dorian Popa a suferit o intervenție chirurgicală acum două zile, pe 27 septembrie.

Artistul s-a operat din cauza unei deviații de sept care îi cauza probleme respiratorii. Dorian Popa a precizat că nu este vorba despre o rinoplastie, iar nasul său a rămas la fel, fără să fi suferit vreo schimbare estetică.

Citeste si: Care este cea mai mare frică a lui Dorian Popa? Nu i-a fost rușine să o recunoască: „Ce speriat sunt de...”

„Sunt în proces de revenire. (…) Mai avem câteva ore de trezire, să fie sub monitorizare situația, după care decolăm spre Domnești să mai inhalăm niște praf. Uitați-vă ce a ieșit din nasul meu, deci încă o dată, nu am avut nicio rinoplastie, nu îi schimbăm forma, că mie îmi place așa mare”, a declarat Dorian Popa, într-un story pe Instagram.

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Dorian Popa a petrecut câteva ore în spital, după care a fost externat și trimis în siguranță acasă. Nasul lui Dorian Popa s-a umflat considerabil, lucru perfect normal după o asemenea intervenție. Deocamdată, Dorian respiră pe gură până când îi vor fi extrase tuburile din nas.

La doar 8 ani a fost nevoită să meargă 8 km pe jos ca să scape de război! Povestea impresionantă a unei refugiate din Ucraina

Citeste si: Alexandra Stan, dezvaluiri neasteptate despre primul ei iubit, Dorian Popa! "Chiar m-a inselat cu o fata, care avea super multi bani! Era pe interes!"

„Nasul a rămas la fel de mare. Nu mă doare nimic. Abia aștept să văd cum respir”, a mai declarat artistul.

La scurt timp după ce și-a revenit din operație, artistul a filmat câteva videoclipuri în care îi mulțumea medicului și anunța că totul este în regulă. Ulterior, Dorian Popa a revăzut videoclipurile și nu-și amintea nimic din ceea ce făcuse, aflându-se, atunci, sub efectul anesteziei. Artistul s-a operat din cauza unei deviații de sept, astfel că nu și-a schimbat deloc forma nasului.

 

Taguri:

„Nu cred că le-am umilit nici pe ele pentru rating. Pur și simplu, așa s-a întâmplat”. Ce părere are Adriana Bahmuțeanu despre momentele în care a folosit cuvinte dure la adresa unor persoane publice

Adriana Bahmuțeanu, în perioada în care a lucrat în televiziune, a avut contact cu mai multe persoane. Cu unele dintre ele, aceasta nu a reușit să lucreze așa cum și-a dorit, motiv pentru care, în unele situații, a reacționat verbal mai violent.

Cookies