Familia lui Dorian Popa s-a mărit. "Mamișor" este în culmea fericirii, a devenit bunică pentru prima dată

,
Dorian popa cu iubita si mama
Mama lui Dorian Popa a devenit bunică pentru prima dată.

Un nou membru a venit pe lume în familia lui Dorian Popa, iar mama artistului este în al nouălea cer, după ce fiul ei i-a dăruit o nepoată!


In articol:

Este bucurie mare în showbiz.  Mama lui Dorian Popa a devenit bunică după ce celălalt fiu mai puţin cunoscut decât Dorian a devenit părinte pentru prima dată. „Mamisor”, aşa cum este alintată, este în culmea fericirii şi a făcut declaraţii emoţionante în acest sens.

Dorian Popa si mama lui
Mama lui Dorian Popa a vorbit despre minunea din familia lor.

Mama lui Dorian Popa a devenit bunică 

Ceea ce nu multă lume ştie este faptul că celebrul vlogger şi artist mai are un frate. Fratele lui Dorian Popa este medic de profesie şi lucrează în Germania, iar acum a devenit părinte pentru prima dată. Mama lor este în extaz şi a făcut declaraţii emoţionante despre marele eveniment.

Invitată în cadrul unei emisiuni Tv, mama lui Dorian Popa a vorbit despre minunea din familia lor.

”Nepoțica mea care a venit pe lume de o lună este o dulce, e foarte frumoasă! Îmi e foarte greu, atât de rău îmi pare, am avut bilet de avion, ar fi trebuit să plec, dar ei au intrat în lockdown”,  a spus mama lui Dorian Popa la Antena Stars. Fratele lui Dorian Popa este medic de profesie și lucrează în Germania.

Dorian Popa, fratele lui si mama
Fratele lui Dorian Popa este medic în Germania.

De ce Dorian Popa nu poate să devină tată?

Dorian Popa a vorbit despre problemele pe care le întâmpină în dorința sa de a deveni părinte. Toți fanii lui știu deja de ani buni că acesta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Claudia Iosif. În tot timpul acesta, a fost întrebat nu doar o dată când cei doi vor face pasul cel mare sau măcar dacă s-au gândit să aibă un copil împreună.

Dorian a mărturisit de nenumărate ori că adoră copii și că și-ar dori cândva să aibă o familie, dar nu poate să devină tată, lucru pe care l-a explicat abia acum.

Citeste si: Dorian Popa a ajuns la politie, dupa ce un fan a depus plangere impotriva lui! Care a fost motivul: "Am dat cu subsemnatul"

“Eu, făcând sport, iau nişte suplimente nutritive, nişte chestii care cu siguranţă mă fac să nu fiu clar în acest moment apt să dau viaţă unui bebeluş. Şi dacă vreau să fac asta trebuie clar să urmez nişte paşi de curăţare, nu trebuie să te joci. Cred că m-aş căuta şi sub unghia mică de la picior”,  a spus Dorian Popa.

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Ciudăţeniile contraofensivei majore anunţate de armata ucraineană în regiunea Herson: „Din punct de vedere militar, pur şi simplu nu are sens”

Cheluțu revine! Ce clip lansează alături de "tăticul" lui, Dorian Popa VIDEO

Imagini șocante cu Rudel Obreja: cum arată fostul campion, după ce a dus cancerul pe picioare din închisoare/ FOTO

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Suma imensă care i-a intrat în cont lui Dorian Popa în luna august. E mai mult decât salariul unui angajat pe întreg anul

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies