Dorian Popa, vrea să îşi schimbe numele! Cererea oficială a fost făcută deja. Cum vrea artistul să se numească de acum încolo

,
Dorian Popa
Dorian Popa îşi schimbă numele![Sursa foto: Instagram]

Dorian Popa a înaintat cererea oficială pentru a-şi schimba cel de-al doilea prenume cu unul cu care publicul îl idetifică mult mai uşor.


In articol:

Potrivit unei cereri publicate în Monitorul Oficial, Dorian Popa nu mai vrea ca cel de-al doilea prenume al său să mai fie Laurenţiu. Artistul vrea ca expresia care l-a făcut celebru să facă parte din numele său.

Cum vrea să se numească Dorian Popa? 

Cântăreţul a cerut oficial ca numele să-i fie schimbat în Popa Dorian-Hâtz. Conform cererii înaintate Dorian Popa se va numi astfel:

"Popa Dorian Laurenţiu, cu domiciliul în(...) judeţul Ilfov, născut la data de 7 august 1988,(...) solicită schimbarea prenumelui numelui său din Dorian-Laurenţiu în acela Dorian-Hâtz, spre a se numi Popa Dorian-Hâtz”, potrivit unui anunţ publicat în Monitorul Oficial.

După ce Dorian Popa a devenit cunoscut pentru publicul din România, s-a remarcat și cu expresie cu care fanii îl identifică acum pe artist. „Hâtz, Johnule” este expresia lui Dorian Popa care a devenit și titlu de piesă. Dorian Popa a cerut acum ca „Hâtz” să facă parte și din numele său.

Dorian Popa a povestit de ce pe câinele lui îl cheamă Chelutzu

Dorian Popa este cântăreţ, actor şi influencer. În ultima perioadă acesta l-a făcut cunoscut publicului pe câinele său Chelutzu, care a devenit subiect în piesele artistului, „Înoată Chelutzu” și „Chelutzu cu brădutzu”.

Dorian Popa a povestit despre momentele dificile prin care a trecut cu animalul de companie atunci când l-a adoptat, însă timpul a trecut și câinele lui este unul dintre cele mai frumoase exemplare de bulldog francez.

Citeste si: Cati bani a incasat Dorian Popa de la YouTube in primele zile dupa lansarea piesei ”Inoata Chelutu”

Dorian Popa
Dorian Popa şi Chelutzu[Sursa foto: Instagram]

"Avea o blană îmbâcsită și când puneai mâna pe el și îl mângâiai, mâna ți se încărca cu sebum. Avea și nițel sânge, când l-am adoptat eu, pentru că din cauza mâncării variate, evident că organismul a făcut reacții adverse, ficatul era mărit.

Este foarte simplu, eu când l-am văzut prima oară după gratii, pentru că făcea numai năzbâtii, el nu mai avea păr unde a avut acele eczeme, dermatite, și normal că vindecându-se, părul nu i-a apărut, întrucât rădăcina a fost neutralizată. Și i-am zis de când l-am văzut, pe tine o să te cheme Chelu. Și din Chelu am ajuns la derivatul Cheluțu, pentru că așa-s diminutivele, mai dulci”, a povestit Dorian Popa

Citeste si: Câți bani a plătit, de fapt, Dorian Popa pentru noua mașină? Am aflat până și comisionul plătit firmei care i-a adus-o din Germania. EXCLUSIV

 

Citește-ne pe
Citește și:

Nicole Cherry a fost cerută în căsătorie! Cât a costat inelul de logodnă primit de la Florin, iubitul ei

Refuzat de PSD, Nicolae Ciucă se întoarce cu 'căciula-n mână' către USR

Corina Bilcon RUPE TĂCEREA pentru prima dată! Ce a spus aceasta despre Anamaria Prodan! Este UMILINȚA SUPREMĂ

Zanni înfruntă trecutul! Câștigătorul Survivor România s-a reîntors la centru de plasament unde a locuit timp de 9 ani: ”Acceparea trecutului, rezolvarea frustrărilor”

Scandalul dintre Anda Adam si Ioana Filimon scoate la iveala detalii din trecutul comun al celor doua! Ce nu se stia despre relatia celor doua dincolo de Bravo, ai stil!...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies