Câți bani i-a făcut Cheluțu lui Dorian Popa. Suma este uriașă

Author: Ana Dinu
Cati bani castiga Dorian Popa de pe urma lui Chelutu?

Dorian Popa se numără printre cei mai în vogă artiști ai momentului. Acesta face o grămadă de bani din vloguri, dar și din piesele pe care le lansează. Puțini sunt cei care știu câți bani îi aduce în conturi chiar câinele său. Sumele pe care Cheluțu le câștigă sunt fabuloase.

Dorian Popa câștigă o mulțime de bani din activitatea sa din online, dar și din piesele pe care le lansează. Însă, la veniturile artistului contribuie și câinele său, Cheluțu, care a făcut senzație în mediul online, după ce cântărețul a lasat o piesă cu animalul de companie.

Câți bani câștigă Dorian Popa de pe urma câinelui său, Cheluțu

Dorian Popa este foarte sincer și deschis când vine vorba despre viața persoanlă.

Acesta a răspuns la întrebările fanilor într-un vlog. Un internaut l-a întrebat pe artist dacă l-ar vinde pe Cheluțu pentru 100.000 de dolari, moment în care cântărețul a ținut să menționeze ce sumă i-a adus câinele său în conturi. 

Dorian Popa a mai precizat că intența lui nu a fost de-al face pe Cheluțu vedetă, ci crede că a primit un dar de la Dumnezeu.

”Doamne-Doamne a avut un plan excepțional pentru Cheluțu și l-a făcut din cerșetor prinț. L-am adoptat pe Cheluțu fără niciun gând de a-l aduce în mediul online. Nici măcar o frântură de idee nu am avut în cap să fac din el persoană publică.

Se pare, însă, că Doamne-Doamne a vrut ca voi să-l iubiți, dar eu vă pot mărturisi că a depășit din punct de vedere contractual, de foarte mult timp, suma de 100.000

de dolari, așa că aș fi în pierdere dacă l-aș vinde pentru atât”, a zis Dorian Popa. 

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citeste si: Care este cea mai mare frică a lui Dorian Popa? Nu i-a fost rușine să o recunoască: „Ce speriat sunt de...”

Cheluțu, câinele lui Dorian Popa, a devenit celebru în mediul online după ce artistul a lansat piesa ”Înoată Cheluțu”, care a depășit 19 mlioane de vizualizări pe YouTube în doar patru luni.

Între Dorian și Cheluțu exstă o relație foarte strânsă, chiar artistul a precizat că l-a adoptat, iar la acea vreme starea lui de sănătate nu era tocmai bună, însă cu multă grijă din partea cântărțului acesta s-a însănătoșit, iar în momentul de față a devenit celebru.

Citeste si: Alexandra Stan, dezvaluiri neasteptate despre primul ei iubit, Dorian Popa! "Chiar m-a inselat cu o fata, care avea super multi bani! Era pe interes!"

 

Taguri:

Momente de senzație în Casa iubirii! Sebastian l-a dat de gol pe Bogdan! Concurentul n-a avut încotro și a recunoscut că o place pe Rebecca! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!