Doliu în lumea actoriei! A murit Kirstie Alley, la vârsta de 71 de ani. Actrița s-a luptat până în ultimul moment cu cancerul

Author: Lavinia Medrea

A murit Kirstie Alley, la vârsta de 71 de ani. Actrița s-a luptat până în ultimul moment cu cancerul

Sursa: Instagram Kirstie Alley - colaj Kanal D

Actrița Kirstie Alley, cunoscută mai ales pentru rolul din serialul de comedie Cheers din anii '80 și '90, a murit de cancer la 71 de ani, potrivit unui comunicat al familiei.

„Suntem triști să vă informăm că mama noastră incredibilă, feroce și iubitoare a decedat ”, au scris copiii lui Kirstie.

Kirstie Alley a murit la 71 de ani de cancer

Alley a câștigat un premiu Emmy pentru rolul ei de manager de pub în popularul serial. S-a născut în Wichita, Kansas, și a mai apărut în filmele Star Trek II: The Wrath of Khan, Drop Dead Gorgeous și în serialul Look Who's Talking.

Comunicatul familiei nu a specificat ce tip de cancer avea actrița, dar a precizat că acesta a fost „descoperit recent”.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kirstie Alley (@kirstiealley)

Citește și: Modul tragic în care a murit Alexandru la locul de muncă, la doar 22 de ani. Tânărul urma să se însoare la anul

„A fost înconjurată de familie și a luptat cu multă putere, lăsându-ne cu certitudinea bucuriei ei nesfârșite de a trăi și de a înfrunta orice aventuri care o așteaptă.

Pe cât de emblematică a fost pe ecran, a fost o mamă și o bunică și mai uimitoare”, se mai arată în comunicat.

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

De asemenea, au lăudat „entuziasmul și pasiunea ei pentru viață, pentru copiii, nepoții și numeroasele ei animale, ca să nu mai vorbim de bucuria ei eternă de a crea”.

John Travolta, îndurerat de moartea actriței: „Știu că ne vom revedea”

John Travolta, care a jucat împreună cu ea în serialul „Uite cine vorbește”, i-a adus pe pagina lui de Instagram un omagiu.

„Kirstie a fost una dintre cele mai speciale relații pe care le-am avut vreodată. Te iubesc Kirstie, știu că ne vom revedea”, a scris John Travolta, alături de o fotografie cu regretata actriță.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by John Travolta (@johntravolta)

Citește și: Accident groaznic pe șoselele din Vâlcea! Un adolescent de 16 ani a murit, iar alți doi, de 13 și 14 ani, sunt în stare gravă. Cum a avut loc tragedia

„Mama l-a protejat cu propriul trup, până în ultima clipă”. O femeie din Siria, care a născut sub dărâmăturile cutremurului din Turcia, și-a pierdut viața la scurt timp

În Cheers, îndrăgitul sitcom al NBC despre un bar din Boston, a interpretat personajul Rebecca Howe alături de actorul Ted Danson.

Ea a apărut în 147 de episoade după ce s-a alăturat serialului la apogeul popularității sale și a continuat să apară până la sfârșitul acestuia, în 1993.

În 1993, a câștigat un al doilea premiu Emmy pentru cea mai bună actriță în rol principal, de data aceasta pentru un film de televiziune al CBS intitulat David's Mother.

 


Situație fără precedent în Casa iubirii! Nona a dat buzna în camera roșie, pentru a afla ce se întâmplă între Patrick și Alina, noua concurentă! „Nu e corect ca în prima zi de cuplu să facă așa ceva!”

Vizibil afectată de gestul lui Patrick, Nona a intrat furibundă în camera roșie pentru a-i cere explicații celui care se pretinde partenerul ei! „Ce faci tu? Nu, eu mă duc! Rămâneți voi aici!”

Cookies