Judecătorul Gabriel Apostol a murit în drum spre spital. Magistratul și-ar fi injectat benzină în vene

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 02 dec 2022, 09:38

Judecătorul Gabriel Apostol a murit în drum spre spital. Magistratul și-ar fi injectat benzină în vene

Sursa: Canva/anchetaonline.ro - colaj Kanal D

Gabriel Apostol, un cunoscut judecător din Pitești, și-a pus capăt zilelor injectându-și benzină în vene. Acesta a murit ieri, în drum spre spital.

Gabriel Apostol, un cunoscut judecător din Piteşti, a murit ieri seară după ce și-ar fi injectat benzină în vene.

Acesta s-a stins din viață în timp ce era dus spre Spitalul Floreasca din Capitală, după ce a intrat în stop cardio-respirator.

Motivul pentru care judecătorul din Pitești și-a injectat benzină în vene

Gabriel Apostol a ajuns ieri dimineaţă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti, după ce şi-ar fi injectat benzină în vene. Pentru că starea lui s-a agravat, medicii i-au făcut transferul la Spitalul Floreasca din Capitală.

Din păcate, în drum spre spital, magistratul a intrat în stop cardio-respirator şi a decedat.

Citește și: Motivul pentru care unei tinere de 19 ani, din America, nu i s-a dat voie să asiste la execuția tatălui ei, deși a cerut acest lucru. Bărbatul ar putea fi executat săptămâna aceasta

Până la acest moment, nu se cunoaște motivul pentru care judecătorul din Pitești ar fi apelat la acest gest.

Cum a murit o româncă din Italia, la doar 34 de ani

Anca Simina Calancea se întorcea de la muncă alături de o colegă de 40 de ani, Rosella Rotella, care conducea un Citroen DS3 crossback. Mașina lor tocmai intrase pe strada Corso Europa când un Nissan Qashqai le-a lovit violent. La volanul acesteia se afla un bărbat din San Benigno, Gilbert Renaldo Damian, în vârstă de 48 de ani, care mergea spre autostrada A4.

Citește și: Un adolescent de doar 16 ani din Republica Moldova s-a aruncat în gol, după ce a trimis un mesaj de adio fetei pe care o iubea. Acesta și-a înștiințat și mama

Preț carburanți 16 ianuarie 2023: Benzina și motorina s-au scumpit la început de săptămână. La ce prețuri au ajuns luni

Impactul dintre cele două autoturisme a fost atât de puternic încât mașina în care se afla Anca s-a răsturnat și a ajuns pe câmp, iar mașina condusă de șoferul în vârstă de 48 de ani a rămas pe drum, distrusă de coliziune. La locul tragediei au intervenit echipajele de descarcerare și au fost extrase persoanele rănite. 

Anca Simina Calancea a ajuns în cod roșu la Spitalul din Torino. În ciuda eforturilor făcute de medici pentru a-i salva viața, românca a încetat din viață în scurt timp, din cauza gravelor leziuni pe care le-a suferit. Acum, cei trei copii și soțul femeii trebuie să învețe să trăiască fără mama și soția lor.

Carabinierii au demarat cercetările pentru a afla în ce circumstanțe a avut loc accidentul care s-a soldat cu moartea Ancăi.

 


Bia, primele semne de gelozie, în Casa iubirii! Concurenta i-a adus reproșuri dure lui Andrei, pentru ca a fost mult prea tandru cu Emma în camera roșie! „Am auzit că ai strâns-o foarte tare în brațe”

Andrei îi stârnește gelozia frumoasei Bia, după ce o va îmbrățișa pe Emma în camera roșie! „Mie nu-mi place să mă joc!” Iată ce reproșuri dure i-a adus concurenta lui Andrei!

Cookies