E oficial! Doi fosti concurenti ''Puterea dragostei'' formeaza un CUPLU! Felicitari!

Author: O.P.

Vesti extraordinare de la fostii concurenti de la ''Puterea dragostei''. Un cuplu s-a format dupa iesirea din emisiune.

Manuela si Robert, un cuplu reusit

Este vorba despre Manuela si despre Robert. Acestia se pare ca formeaza un cuplu. Doi tineri frumosi care s-au descoperit unul pe celalalt in afara emisunii, se pare. 

Fanii emisiunii sunt cum nu se poate mai fericiti pentru cei doi. Cea care i-a dat de gol pe o retea de socializare este chiar Ella. 

Citeste si: Fustita le-a jucat feste in emisiune! Cum au aparut Bianca si Daiana in direct, la TV? FOTO

Manuela si Robert, cuplu surpriza

Manuela e plecat din emisiune in urma unor conflicte destul de urate cu fetele din emisiune. Manuela a sarit la bataie, motiv pentru care a parasit emisiunea. Pe alta parte, Robert a fost eliminat in gala. Acesta nu a reusit sa gaseasca pe nimeni in emisiune si este unul dintre putinii concurenti cu o poveste trista de viata. 

Citeste si: Andreea Mantea a făcut anunțul: "După patru luni..." E în culmea fericirii!

Citeste si: Andreea Mantea a făcut anunțul: "După patru luni..." E în culmea fericirii!

Iata imaginea cu cuplul format de Manuela si Robert: 

Citește și: Theo Rose a vorbit despre nuntă cu lacrimi în ochi! De ce nu va îmbrăca rochia de mireasă?!

Manuela de la "Puterea Dragostei" a postat pe contul de instagram un mesaj emoționant, o scrisoare adresată viitorului ei copil.

Deși textul pare preluat dintr-o sursă externă, având în vedere că modul de adresare este cel al unui tată către copilul său nenăscut, fosta concurentă de la "Puterea Dragostei" se regăsește în cuvintele emoționante, motiv pentru care a decis să posteze mesajul într-un story.

Manuela de la "Puterea Dragostei", hotărâtă să devină mamă?

Manuela și-a luat prietenii de pe instagram prin surprindere cu postarea ei, având în vedere că sunt foarte rare situațiile în care lasă să iasă la suprafață latura ei sensibilă, preferând să promoveze o versiune puternică a ei.

 

"Mă gândesc la tine...și e ceva timp de când o fac. Mi se întâmplă când sunt singur sau cu prietenii în jur. Vara când e foarte cald sau iarna când stau singură în casă. Mă gândesc la tine și știu că ne vom înțelege bine. N-are cum să fie altfel căci noi ne iubim. Mă gândesc la tine. Tu ești eu doar că mai bun. Ești varianta mea 2.0. Mă gândesc la tine deși încă nu ești. Cel puțin fizic, căci în gândurile mele ești de ceva vreme. Recunosc că sper să fii băiat.

Viața e mai ușoară pentru voi. Dar, dacă ai fi fată te-aș învăța să fii independentă. Cum să te comporți cu un bărbat ca să îi devii otravă și antidiot, asta te-ar învăța tatăl tău. Dacă ai fi bărbat te-aș învăța să trăiești, te-aș lăsa să greșești, doar ca să crești. Te-aș învăța cum să iubești o femeie și te-aș ruga să nu o rănești. Mă gândesc la tine și nu îmi pasă atât de mult dacă ai fi fată sau băiat, te-aș lăsa să faci ce îți place, dar vreau ca acel lucru să îl faci din suflet și cu pasiune.

Exclusiv! Manuela Oprișiu da cărțile pe față și spune în ce relație este, de fapt, cu Andreea Pirui

Nu insist să te naști în România, dar vreau să crești aici. Măcar cât ține de mine. Vreau să cunoști țara asta cu bune și cu rele și cândva să fie mai puține rele în ea datorită ție. Mă gândesc la tine și mă întreb de ce nu vii încă. Probabil știi tu mai bine când e momentul nostru.", este mesajul emoționant postat de Manuela pe instagram.

Citeste si: Klaus Iohannis, anunt oficial. Cand se revine la starea de urgenta in Romania

Citeste si: Fustita le-a jucat feste in emisiune! Cum au aparut Bianca si Daiana in direct, la TV? FOTO