Andreea Mantea a făcut anunțul: "După patru luni..." E în culmea fericirii!

La prima oră a dimineții, Andreea Mantea a avut parte de o mare surpriză. Vedeta este în culmea fericirii și a vrut să le arate și prietenilor virtuali care este motivul.


In articol:

Pandemia de coronavirus a prins-o pe Andreea Mantea în Turcia, acolo unde au loc filmările pentru emisiunea "Puterea Dragostei". Toată această perioadă în care a fost nevoită să stea departe de cei dragi nu a fost deloc ușoară pentru prezentatoarea de televiziune, însă a reușit să se adapteze, petrecând cât mai mult timp alături de fiul ei, David. 

Citeste si: Marcel Pavel, prima declarație după ce s-a aflat că este infectat cu coronavirus. Ce simptome a avut?

Andreea Mantea a făcut anunțul: "După patru luni..." E în culmea fericirii!

Dacă să locuiască departe de cei dragi a devenit o obișnuință pentru Andreea Mantea, pe toată perioada restricțiilor, vedeta a dus dorul produselor românești. Nu e de mirare că, în această dimineață, atunci când a primit un colet cu produse din România, Andreea Mantea nu și-a putut ascunde bucuria. Vedeta le-a arătat prietenilor de pe instagram ce a primit din țară. Pe lângă rochii și produse de îngrijire personală, Andreea Mantea a primit inclusiv produse tradiționale din carne, dar și dulciuri românești.

Citeste si: Ligi a răbufnit: "O să ne înțelegem în tribunal. E o acuzație foarte gravă!" Ce i-a spus Philip?

"Primul bagaj cu produse din România, după patru luni. După patru luni, Doamne Dumnezeule. Mulțumim!", a spus Andreea Mantea. 

Prezentatoarea de la "Puterea Dragostei" s-a bucurat din nou, după patru luni, de produsele românești care i-au lipsit în toată această perioadă dificilă. 

Citeste si: O nouă lovitură pentru Lora și Ionuț Ghenu: „Pentru cine nu a aflat...”

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate