Ligi a răbufnit: "O să ne înțelegem în tribunal. E o acuzație foarte gravă!" Ce i-a spus Philip?

,

Ligi este din nou în mijlocul unui scandal, de această dată, concurenta intrând în conflict cu Berna și Philip. Care este motivul disputei?


In articol:

Ligi, Berna și Philip se atacă de fiecare dată când au ocazia, lucru care s-a întâmplat și în emisiunea de astăzi. Berna a adus în discuție o întâmplare care a avut loc în afara emisiunii, moment în care Ligi a răbufnit.

Concurenta de la "Puterea Dragostei" i-a amenințat pe Berna și Philip că vă cere ajutorul autorităților pentru a-și face dreptate și a pune capăt jignirilor.

Citeste si: Vesti triste despre mama fratilor Sterp! Ce a patit doamna Geta

Ligi a răbufnit: "O să ne înțelegem în tribunal. E o acuzație foarte gravă!" Ce i-a spus Philip?

Berna a povestit în emisiune că există un bărbat care o caută în permanență pe Ligi și pentru că ea i-ar fi dat atenție, acesta dorește acum să interacționeze și cu celelalte fete din casă. Berna a mărturisit că a fost oprită pe stradă de acest individ și că nu s-a simțit deloc confortabil să fie pusă într-o astfel de situație din cauza lui Ligi.

Mai mult decât atât, Philip nu s-a ferit să spună despre Ligi că este o femeie ușoară, lucru care a determinat-o pe concurenta de la "Puterea Dragostei" să îl amenințe pe Philip că îi va cere socoteală în instanță pentru toate aceste acuzații și jigniri, mărturisind că a ajuns la capătul răbdării, mai ales că nu este pentru prima oară când Philip o atacă dur.

Citeste si: Bianca, atac la adresa lui Gabriel: "De ce ai mințit? Adevărul era altul" Ce dezvăluire a făcut?

Ligi: Băi, puștanilor, voi nu mă luați pe mine la rost cu cine vorbesc, vă e clar? Voi doi nu vă permiteți pe mine să mă luați la rost cu cine vorbesc. O să ne înțelegem în tribunal. E a nu știu câta persoană care își permite să mă facă pe mine [email protected]#@ă. Eu mi-am permis să te fac pe tine în vreun fel? Mințiți publicul.

Mințiți oamenii din această casă că voi vreți pace, vrăjeală multă ca să impresionați. Băi, oameni buni, eu nu mi-am permis să vă jignesc și ba mai mult decât atât nu mi-am permis să mint despre voi. E o acuzație foarte gravă. Eu nu știu unde trăiești, dar acuzațiile astea costă foarte mult. 

Aflând de cuvintele pe care Philip le-a spus la adresa lui Ligi, Berna i-ar atras atenția acestuia că nu a fost deloc ok felul în care s-a comportat. 

Vezi întreg scandalul în materialul video de mai jos.

Citeste si: A explodat BOMBA la Puterea dragostei. Gabriel a înșelat-o pe Daiana cu o fostă concurentă din casă. Detalii explozive

 

Citește-ne pe
Citește și:

Culiță Sterp, mai îndrăgostit ca niciodată. Ea este femeia căreia îi dedică noua lui melodie

OMV Petrom avertizează Guvernul Cîțu: Vom pierde ultimul tren pentru gazele din Marea Neagră

Momente de teroare pentru Gina Pistol. O femeie s-a prezentat în fața porții ei: „Să aveți parte de ce mi-a făcut mie Smiley…”

Iancu Sterp, in ipostaze tandre cu o fosta concurenta ''Puterea dragostei''! Cum au fost surprinsi cei doi!

Cum arată Berna în costum de baie? Fotografia care i-a pus pe jar pe urmăritorii de pe instagram

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies