Bianca, atac la adresa lui Gabriel: "De ce ai mințit? Adevărul era altul" Ce dezvăluire a făcut?

După desprărțirea de Daiana, acum, Gabriel este din nou în centrul atenției. Bianca a descoperit că a mințit și nu a ezitat să îi ceară socoteală. Ce s-a întâmplat?


In articol:

Se pare că Gabriel este hotărât să o uite definitv pe Daiana, iar ca dovadă a acestui lucru stă interacțiunea lui cu o altă femeie. Deși inițial nu a recunoscut că ar fi chemat-o pe Paula în emisiune, Bianca l-a confruntat pe concurentul de la "Puterea Dragostei", dezvăluind cum au stat lucrurile în realitate.

Citeste si: Iancu Sterp, in ipostaze tandre cu o fosta concurenta ''Puterea dragostei''! Cum au fost surprinsi cei doi!

Bianca, atac la adresa lui Gabriel: "De ce ai mințit? Adevărul era altul" Ce dezvăluire a făcut?

Paula este concurenta care vrea să intre în casa "Puterea Dragostei" pentru Gabriel, dar se pare că decizia acesteia a fost influențată și de dorința lui Gabriel de a o avea aproape. Concurentul nu a recunoscut că a chemat-o în emisiune, ba mai mult decât atât, chiar a spus că Paula s-ar putea folosi de el pentru a veni în emisiune. 

Bianca: De ce ai mințit? De ce ai dat-o doar pe Paula când adevărul era altul? De ce nu ai spus că tu ai chemat-o pe ea? 

Gabriel: Am chemat-o eu pe ea? I-am spus doar că era mai ok dacă era aici. Așa că terminați. (...). Nu mai știu exact cum a fost contextul, cum am chemat-o. I-am spus doar: era mai ok dacă erai și tu aici. 

Bianca: Nu vorbi urât despre ea, că ea te-ar folosi.

Gabriel: Cu ce am vorbit urât? Asta e vorbit urât?

Citeste si: Culiță Sterp, mai îndrăgostit ca niciodată. Ea este femeia căreia îi dedică noua lui melodie

Deși ceilalți concurenți din casă cred că Gabriel și Paula se simpatizează reciproc, concurentul de la "Puterea Dragostei" încă se ferește să recunoască acest lucru. Discuția dintre Bianca și Gabriel a fost ascultată cu mare atenție și de Daiana, fosta iubită a lui Gabriel. Aceasta a evitat să comenteze pe marginea acestui subiect, însă a părut vizibil deranjată de ideea că o altă femeie ar putea intra în casă pentru a-l cuceri pe Gabriel.

Citeste si: A explodat BOMBA la Puterea dragostei. Gabriel a înșelat-o pe Daiana cu o fostă concurentă din casă. Detalii explozive

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate