Detalii uluitoare din culisele nunții de peste 10.000.000 de dolari! Iată cum a fost organizată cea mai extravagantă nuntă din lume!

,
teo show

Teo Trandafir, fata in fata cu unul dintre cei mai mari organizatori de nunti din lume

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Teo Trandafir și Bursucu l-au avut că invitat în platoul emisiunii pe celebrul organizator al nunțîi de peste 10.000.000 de dolari.


In articol:

Invitat astăzi în platoul Teo Show, Walid Baz, unul dintre cei mai mari organizatori de nunți din lume, a făcut dezvăluiri inedite din culisele pregătirilor pentru nuntă, care au costat peste 10.000.000 de dolari.

Detalii spectaculoase din culisele nunții de peste 10.000.000 de dolari!

Renumitul organizator de nunți, Walid Baz și echipa să fabuloasă au pus la punct toate pregătirile de amploare pentru nuntă ce a costat peste 10.000.000 de dolari. Acesta a povestit cum a fost posibilă o astfel de desfășurare de forțe și de resurse financiare pentru a realiza un proiect de acea anvergură.

Întrebat cât de multe flori folosește în medie pentru un astfel de eveniment extravagant, Walid a răspuns că utilizează peste o sută de mii de flori naturale. Pentru celebrul Walid Baz meseria această îi ocupă tot timpul, acesta a recunoscut faptul că nu are deloc viață personală, deoarece nu are timp să socializeze, dedicându-se trup și suflet proiectelor sale ample. Însă acest inconvenient este diminuat de momentul în care încasează sume de bani uriașe.

teo show

Walid Baz, unul dintre cei mai renumiti organizatori de nunti din lume

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: CONCURS. Teo și Bursucu își premiază telespectatorii!

Dintre multele sale evenimente, Walid a mărturisit că cea care i-a rămas în suflet drept una dintre cele mai extravagante a fost o nuntă organizată de echipa să în Abu Dhabi, la care s-a muncit enorm de mult din cauza cerințelor multiple. Walid a subliniat că un eveniment trebuie să fie anunțat cu cel puțin șase luni înainte pentru a fi timp suficient pentru organizare, care implică foarte mulți pași. La o astfel de nuntă opulenta și extravaganta, celebrul organizator a recunoscut că se realizează un tort de 250 kg, peste o sută de mii de flori, peste 1000 de sticle de șampanie foarte scumpă.

Citeste si: Viviana Sposub, vedeta cameleon, mărturisiri uluitoare în platoul Teo Show! "Mâncam foarte mult" Cum a ajuns la silueta perfectă de astăzi!

 

Citește-ne pe

Citește și:

Dana Rogoz, în costum de baie: „Ţi se văd coastele”

CONCURS. Teo și Bursucu își premiază telespectatorii!

FSB dezvăluie tactica ucrainenilor de a distruge Rusia din interior: Moscova suplimentează trupele de la graniță

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Andreea Marin, mărturisiri inedite în platoul Teo Show! Ce a spus vedeta despre Ștefan Bănică Jr.

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies