Andreea Marin, mărturisiri inedite în platoul Teo Show! Ce a spus vedeta despre Ștefan Bănică Jr.

,
andreea marin la teo show

Andreea Marin, invitata in platoul Teo Show

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Celebra Andreea Marin este considerată una dintre cele mai apreciate și admirate prezentatoare TV din România.

Andreea Marin, supranumită și „Zâna Surprizelor” este apreciată și adorată de publicul din România. Îndrăgită vedetă este o încântare ori de câte ori își face apariția pe micile ecrane în calitate de invitat și fascinează prin prospețimea și frumusețea să de fiecare dată.
Invitată în platoul Teo Show, Andreea Marin a acceptat provocarea lansată de Bursucu atât pentru ea, cât și pentru colegă lui, Teo Trandafir, de a răspunde la câteva întrebări incomode, sau în caz contrar de a gustă din mâncărurile mai puțîn agreabile.

Andreea Marin, mărturisiri inedite în platoul Teo Show!

Andreea Marin și Teo Trandafir au fost acceptat să participe la testul adevărului, în cadrul rubricii "Răspunde sau mănâncă", unde au primit întrebări delicate și chiar incomode care făceau trimitere către diverse momente din viața lor profesională sau personală. Astfel, cu această ocazie, cele două îndrăgite vedete au scos la iveală adevăruri uitate în trecut.

Printre întrebările adresate de Bursucu, s-a numărat și ce parte a corpului ar schimbă-o cele două vedete chiar în acel moment. Pe de o parte, Teo Trandafir a răspuns fără să se gândească prea mult că ar schimbă fără ezitare sănii, deoarece dintotdeauna a fost complexată să aibă sâni potriviți de care să se simtă mândră.

andreea marin

Andreea Marin a acceptat o provocare inedita

[Sursa foto: Captură KANAL D]

"Sânii! Sâ ni gândim un pic, cum ar zice Andreea Marin! Mai maruti! Ea când vorbește în mod normal, în viață ei particulară, ea vorbește foarte moldovenește! Foarte moldovineste! Eu când am auzit-o prima oară mi-a căzut capul! Vreau să-mi fac balcoane! Dar mici! Nu de toți banii! Am un estetician care nu face de toți banii! Mi-e frică de anestezia generală!", a

spus Teo Trandafir.

În vreme ce Andreea Marin a răspuns că ar schimbă unghiile dacă ar putea deaorece oricât de mult și-a dorit acest lucru nu a reușit să-l realizeze. Această a mărturisit că obișnuiește să cânte des la pian și nu are cum să aibă unghiile mai mari.

"Eu, unghiuțele! Unghiuțele astea dacă ar mai crește și ele puțin! Eu cant la pian și n-am cum! Nu pot să am unghiile lungi! Și mereu am o dorința neîmpărtășită și mereu zic, lasă că-mi iau eu o vacanță și fac treaba asta! E o treaba așa de obișnuită!", a spus Andreea Marin.

andreea marin

Andreea Marin a recunoscut ce anume si-ar dori sa schimbe la corpul ei

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Andreea Marin nu și-ar dori ca fiica ei să fie vedetă! Ce ar face dacă Violeta i-ar zice că vrea să fie ca părinții ei

Bursucu nu s-a oprit aici și a venit și cu o întrebare mai delicată pentru Andreea Marin. Acesta a întrebat-o dacă ar acceptă sau nu să fie prezența la masă juriului alături de Ștefan Bănică Jr. într-un show de televiziune. Iar vedetă a răspuns fără să stea pe gânduri că ar acceptă deorece dincolo de despărțirea în viață privată, pe plan profesional ar putea să lucreze alături de fostul ei soț în cadrul unui astfel de show.

"De ce nu! Nu am făcut altceva decât să ne despărțim în viața privată! Dar asta nu înseamnă că nu suntem în stare să stăm la discuții! Da, bine înțeles! Nu e nicio problema!", a zis Andreea Marin.

Citeste si: Andreea Marin a făcut pasul cel mare! Fanii au observat imediat inelul de pe degetul vedetei: „Cel mai frumos început”

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

CONCURS. Teo și Bursucu își premiază telespectatorii!

Sfidare totală! Prima reacție a Bulgariei după ce i s-a respins intrarea în Schengen

CONCURS. Teo și Bursucu își premiază telespectatorii!

Cum arată Cristina, soția actorului Denis Ștefan dupa două nasteri! Are 30 de ani si o siluetă de invidiat la aproape 5 luni de când a născut

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies