Andreea Marin nu și-ar dori ca fiica ei să fie vedetă! Ce ar face dacă Violeta i-ar zice că vrea să fie ca părinții ei

Author: Alice Popescu
Actualizat: 03 ian 2022, 00:33

Andreea Marin a dezvaluit la 40 de intrebari cu Denise Rifai ce planuri de viitor are Violeta, fiica ei

Sursa: Captură KANAL D

Andreea Marin, invitata la "40 de întrebări cu Denise Rifai" a spus daca și-ar dori că Violeta să îi calce pe urme ei și ale lui Ștefan Bănică.

Violeta are 13 ani si promite sa fie cel putin la fel de frumoasa ca mama ei. Intr-un interviu, Andreea Marin a spus asa:" Violeta este foarte inalta, imi seamana. Este inalta ca mama, m-a ajuns. Are ochii albastri fata de cei caprui ai mei, dar semanam perfect. Ma uit la ea si ma vad pe mine, Andreea cea mica.

Citeste si: A fost sau nu ceruta in casatorie Andreea Marin de catre Ion Tiriac? Zana lamureste misterul inelului

Povestim foarte mult, iesim in parcuri, ea face fotbal feminim si eu inot. O incurajez. Pe de alta parte, Violeta pare sa fi mostenit talentul muzical al tatalui ei. Iubeste pianul. Anul trecut, Violeta a inregistrat o melodie cu tatal ei compusa chiar de Violeta. Acesta ar putea fi un prim pas catre o cariera de artist.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Denise Rifai la 40 de intrebari: "V-ar placea ca fiica dumneavoastra sa fie vedeta ca parintii ei?"

Andreea Marin: "Nu, va spun cinstit. Avand in vedere atatea neplaceri pe care le-am trait caci oamenii vad doar ce e in lumina reflectoarelor si totul pare stralucitor si extraordinar. Nu e asa. Sunt o gramada de neajunsuri care vin odata cu faptul ca esti mereu recunoscut.

Esti om, mai gresesti si tu. Nu prea iti place sa fii vazut cand gresesti. Sau ca nu esti intr-o forma buna, nu-i asa? Sau se intampla si lucruri mai grave decat atat.

Citeste si: Andreea Marin, detalii sfâșietoare despre pierderea a două sarcini: "Ești obligată să faci asta, altfel îți pierzi viața!"

Andreea Marin la 40 de intrebari cu Denise Rifai: "Am grija sa invete si sa aiba la dispozitie toata informatia care sa o ajute sa discearna intre ceea ce e bine si nepotrivit pentru ea" 

Daca ii va fi dat sau daca asta ii va fi steaua, o voi sustine fara nicio ezitare. Ea isi va alege viitorul. Eu sunt aici un gardian. Am grija sa invete si sa aiba la dispozitie toata informatia care sa o ajute sa discearna intre ceea ce e bine si nepotrivit pentru ea si ceea ce i se potriveste manusa sau nu. Asta e rolul meu.

Nu o voi opri orice ar face. E varsta incercarilor. Canta foarte bine la pian. E buna la limbile straine, ar putea face teatru. Nu e inca varsta alegerilor finale. Eu fac ceea ce imi place, nu ca ar fi usor."