Andreea Marin, detalii sfâșietoare despre pierderea a două sarcini: "Ești obligată să faci asta, altfel îți pierzi viața!"

,
Andreea Marin, dezvaluiri despre pierderea a doua sarcini

Andreea Marin, marturii cutremuratoare despre pierderea a doua sarcini

[Sursa foto: Captură YouTube]

Andreea Marin a povestit poate cele mai dramatice momente din viata ei atunci cand a fost nevoita sa renunte la doua sarcini.

Andreea Marin a povestit în emisiunea În oglinda moderata de Mihai Ghita despre cele mai marcante momente ale existentei sale legate de dorință infinita de a avea un copil.

Andreea Marin are în momentul de fata o fetiță superba, o adevărată domnișoară, adolescenta, pe Ana Violeta, însă înainte să o nască, vedeta TV s-a luptat mult având la activ doua întreruperi de sarcina deoarece viață i-ar fi fost pusa în pericol în orice moment.

Citeste si: Boala secretă de care suferise Petrică Mîțu Stoian înainte de Covid. Doar familia știa despre asta

Andreea Marin, dezvaluiri cutremuratoare despre pierderea a doua sarcini

„Am avut două sarcini extrauterine. Practic nu se dezvoltă unde trebuie și ești nevoită să faci acea procedură prin care renunți la sarcină.

E foarte dureros acest lucru pentru că te bucuri, trăiești o lună cu acest sentiment, că vei avea un copil și după analizele îți arată că nu e bine și că trebuie să renunți, ești  obligată să faci asta, altfel îți pierzi viața.

Nu ai o alegere, practic, de făcut. De aceea așteptarea unui copil, a unui copil sănătos, a fost pentru mine o mare provocare și un aspect greu al vieții”, a declarat Andreea Marin.

Andreea Marin, despre relatia cu Stefan Banica

Andreea Marin, momente cumplite dupa pierderea a doua sarcini

[Sursa foto: Captură YouTube]

Cat despre despartirea de tatal Violetei, celebrul Stefan Banica Jr, tanara a ramas cumva cu niste traume. La vremea respectiva Violeta avea 5 ani, iar jurnalistii au baricadat-o pe Andreea Marin efectiv pentru a-i face poze si a-i smulge o declaratie. Se catarasera pe masina sau pe gardul vedetei, moment in care la acea vreme, Violeta s-a speriat. "Violeta avea pe atunci 5 ani. A fost un moment traumatizant pentru ea atunci, să vezi pe cineva cățărat la propriu pe mașina ta, doar ca să facă o poză. Cumplit.

Andreea Marin in emsiunea online ȚIn Oglinda: "Îmi pare rău, n-am greșit"

Știi că se spune că într-o relație există greșeală și din stânga, și din dreapta. Îmi pare rău, n-am greșit. Dimpotrivă, am făcut tot ce mi-a stat în putere să fie bine. Dar până la urmă, în relațiile pe care le avem de-a lungul vieții, e vorba și de potrivire. Nu înseamnă că unul e alb, celălalt e negru, unul greșește, celălalt nu greșește. Pur și simlu, ți se poate părea că e bine la început și, înaintând în relație, să vezi că există nepotriviri peste care nu poți trece." 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Top 3 mouse-uri ergonomice din 2022!

Sfidare totală! Prima reacție a Bulgariei după ce i s-a respins intrarea în Schengen

Top 3 mouse-uri ergonomice din 2022!

Top 3 mopuri robot / smart în 2022!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies